ОвенБъдете готови за неочаквано пътешествие. Не ви трябва кой знае

...
ОвенБъдете готови за неочаквано пътешествие. Не ви трябва кой знае
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда /25.04.2018г/

Овен
Бъдете подготвени за ненадейно странствуване. Не ви би трябвало кой знае какво подготвяне тъй че не бързайте да се притеснявате. Всичко ще мине по-добре от замисленото, чак няма да ви се желае да се връщате.

Телец
Нима в живота Ви няма друго с изключение на обич, фантазии за любовта и проекти, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекомерно на този аспект в живота? Звездите Ви поучават през този ден да обърнете внимание на нещо друго: другарство, занимание, специалност... Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци
Събитията, които носи този ден, на пръв взор ще наподобяват изобщо не свързани между тях, а и напълно непредвидени. Само че в случай че се ориентирате в обстановката, може да откриете и повода, и следствието, и предпоставките. Наистина, ще се наложи да си признаете, че и Вие сте отговорни за това – това. Това ще се окаже и най-трудния миг в деня. Когато престанете да отричате очевидното, нещата ще тръгнат към възстановяване. Днес доста ще Ви хвалят, поддържат и утвърждават. На всичко, което твърди приятни неща, може да се има вяра. Не очаквайте номера и се доверявайте на тези, които желаете - през днешния ден можете да си го позволите.

Рак
През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.

Лъв
Възможен е триумф в загадка работа, а също и във всяка ексцентрична, истинска и широкомащабна активност. Ако вярно планирате нещата в тази сфера, имате късмет да получите или материална полза, или морално задоволство. Не е изключено да предпочетете да се опирате не на нови и фешън прогресивини повеи, а на своите полезности, които към момента не са изгубили изцяло своята новост. Не се опасявайте да търсите поддръжка от остарели другари и предходни настойници, само че не възлагайте всички очаквания единствено на тях.

Дева
Отлични вероятности се откриват пред Девите, ангажирани с въпроси за кариера и финансово благоденствие. Днес вероятно те ще имат опция да загатнат на управлението, че от дълго време са заслужили покачване. А пък предприемачите ще получат късмет да усилят облагата си, тъй че и те няма да останат афектирани. За страдание в любовта на Девите няма да им върви. Ако през този ден имате неблагоразумието да се влюбите, вълненията, сълзите и недоразуменията ще бъдат на практика неизбежни. Ще претърпяват и тези, които не за първа година са близки със своята „ половинка ”: коктейл от ревнивост, съмнения и неизказани упреци няма да способства за положителното въодушевление.

Везни
Днешният ден ще наподобява на комфортен оазис измежду стихия. Ако напоследък сте имали компликации, а животът Ви е бил изпълнен със стресове, това е Вашия късмет, да избягате от проблемите! Постарайте се да намерите метод да си тръгнете по-рано от скучното заседание, или да прекарате няколко часа в уединение. Сега не е време да предприемате значими крачки, а работите може да почакат няколко дни! Някой от приятелите е надъхан за завършения, и е допустимо да им е нужно Вашето съучастничество.

Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.

Стрелец
Вие сте извънредно непоследователни в своите действия, само че това изобщо не Ви пречи - първо: прелестно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от задачите, които сте си сложили. Благодарение на изключителната си бдителност, ще забелязвате тези шансове и благоприятни условия, от които не са се възползвали хората, които са към Вас, и вследствие на това ще се окажете надалеч пред съперниците си. Определена заплаха за Вас съставляват слуховете, които популяризират Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се популяризира с непредвидена експедитивност, а с цел да я опровергаете, ще се наложи много да се потрудите.

Козирог
Вашият обичан човек през днешния ден ще бъде извънредно безконтролен. Дори и да Ви е дал почтена дума, че ще направи нещо. Няма да го направи - не се и надявайте. И освен това няма да има и грам предумисъл: една досадна заплеснатост и забраванство. Ще се наложи да поемете всички тежести на собствен тил...

Водолей
Не би трябвало да се обиждате през днешния ден на своята половинка, даже и да прави напълно неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави наслаждение, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на отрицателното му държание, са в действителност положителни планове.

Риби
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР