ОвенАко винаги побеждавате в любовната игра, то днес направете така,

...
ОвенАко винаги побеждавате в любовната игра, то днес направете така,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 декември: Водолей- пазете се от измама, Лъв- обърнете внимание на половинката си

Овен

Ако постоянно побеждавате в любовната игра, то през днешния ден направете по този начин, че половинката ви да бъде спечелилият. В противоположен случай, сътрудникът ви няма да желае да се състезавате повече. Нека славата бъде за обичаният ви човек през днешния ден.

Едва, когато сте подготвени с вашата работа, може да се притечете на помощ на някои ваши сътрудници. Първо отметнете персоналните си отговорности и организирайте по този начин нещата си, че да сте оптимално потребни на работното ви място.

Ако парите ви просто си седят в банковата ви сметка, не се надявайте на огромна облага, в случай че не рискувате и не инвестирате в нещо. Опитайте нещо ново като започнете с дребна сума пари.



Телец

Анализирайте както вашите неточности, по този начин и тези на колегата ви, и помислете какво може да измененията в себе си. Всички бъркат, значимото е да си извършите верните заключения.

Днес, може да се наложи да работите без отмора и под огромно напрежение. Въпреки динамичната работа, ще сте извънредно продуктивни през днешния ден и ще се изненадате на какво сте способни за броени часове усилена работа.

Ще би трябвало да деянията много еластичност през днешния ден, с цел да не прибегнете до спестяванията си и да не се постанова да счупите касичката си. Купете единствено нещата, които са ви в действителност нужни.



Близнаци

Ще се почувствате уверени с обичания човек през този ден. С желанието ви за буйна любовна връзка ще си прекарате сантиментално. Перфектен ден, в случай че желаете да разкриете някои специфични сантиментални секрети.

Очаквайте положителни вести, тъй като ще бъдете по-систематични и ще приключите работата си в точния момент. Навярно ще постигнете положителните резултати по-бързо в сравнение с сте очаквали.

Парите които ще изразходите през днешния ден ще се окажат добра инвестиция и няма смисъл да се притесните за възможни загуби. В случай, че похарчите пари за подсилване на персоналните си или професионални връзки, това ще бъде идеалната инвестиция за деня.



Рак

Вероятно, ще сте нервни да вземете самодейността и да започнете диалога, само че надълбоко в себе си знаете, че това може да се окаже голям късмет, който да промени живота ви.

Конфликтите сред вас и сътрудниците ви, през днешния ден ще са доста по-остри от нормално. Обичайните ви способи да убеждавате другите в правотата си, през днешния ден може и да не проработят.

Проблемите през днешния ден евентуално ще ви съпътстват през целия ден, само че виновникът за всичко няма да са само парите. Погледнете и двете страни на монетата и се пробвайте да се справите с неприятностите с сложен метод.



Лъв

Ако усещате, че нещата в любовта при вас са в застой, то това е знак, че би трябвало да измененията посоката си на мислене. Не приемайте колегата си за даденост, а му покажете, че го цените и обичате тъкмо толкоз, колкото и при започване на връзката ви.

Постигането на баланс на работното ви място ще бъде елементарно на думи, само че не и на дейности. Ако не изведете работните си задания за деня до край, мъчно ще намерите баланс и естетика в работата си. Не отлагайте днешната работа за на следващия ден.

Днес, най-вероятно ще би трябвало да се погрижите за някои просрочени отговорности и един път вечно да ви се махнат от главата. Ще имате силите и ентусиазмът да се справите с това и да продължите самоуверено напред със дилемите си за деня.



Дева

Предстои ви нова фаза във взаимоотношенията ви, която ще ви допре до магията на същинската и мощна обич. Задълбочаването на връзката ви, ще ви разреши да свикнете с положителните и неприятните черти на колегата ви.

Днес, звездите ще ви влеят сили и самочувствие да въздействате и да оказвате въздействие над хората към вас на работното ви място. Ще съумеете да контролирате сътрудниците си и да ги убедите в позицията си.

Не се увличайте прекалено много в извършването на покупки през днешния ден, защото незабелязано може да похарчите огромна част от парите, с които разполагате. Наложете си предел, който да не надскачате през този ден.



Везни

Връзката ви евентуално минава през сложен интервал и ще би трябвало да се научите да отстъпвате в сходни обстановки, с цел да възобновите предходните си близки връзки с индивида до вас.

Ако водите някакво проучване обвързвано с работата ви, то през днешния ден евентуално ще откриете изчезналото парче от пъзела. Всичко ще си пристигна на мястото и ще се справите чудесно с работния си план.

Ще забележите дребен напредък във финансовото ви положение през днешния ден. Това, което ще бъде значимо за вас през този ден е да позволите на другите да ви оказват помощ с работата, защото сами няма да постигнете приемливи резултати.



Скорпион

Освобождаването от всевъзможни задръжки, ще даде явен знак на колегата ви, че ви чака буйна и гореща нощ. Дълбоките ви усеща ще изненадат прелестно вашата половинка и ще разсънят любовният интерес.

Сега е момента да се заемете с някои висящи планове, които са били на изчакване до този миг. Желанието ви да завършите всичко до край, ще ви води към триумфа през целия ден. Ще сте доста дейни и целеустремени през днешния ден.

Вероятно, през днешния ден ще усетите, че цялата финансова тежест е на вашия тил. Не поемайте всички сметки всякога, защото финансите ви не са изобилен запас. Позволете на сътрудникът ви да поеме част от финансовите отговорности.



Стрелец

Време е да предприемете дейности, имайки поради тънкостите на любовта и да извършите нещо друго, което ще докара до грандиозна позитивна смяна както за вас самите, по този начин и за колегата ви.

Всичко, което вършиме би трябвало да бъде изпипано до съвършенство до най-малкия подробност. Всеки отчет и документ, който предавате би трябвало да бъде авансово прегледан и оценен.

Не правете никакви финансови покупко-продажби през днешния ден. Всяка една ваша покупка би трябвало да бъде доста добре проучена, дали си коства всеки един изхарчен лев. Най-добре ще бъде, в случай че се въздържате от покупки през днешния ден.



Козирог

Вероятно, ще се наложи да проведете един от тези сложни диалози, с цел да изчистите пречките пред вас, които попречват сантименталните ви връзки.

Днес, ще сте движещата мощ на екипа ви. Инициативността ви и мощното ви предпочитание да стигнете до същността на проблемите, ще бъде вашето предимство. Не се тормозете да изкажете мнението свободно.

Не изпускайте шанса си през днешния ден да извършите огромна смяна в живота си, която да ви донесе положителни облаги. Една договорка и вложението единствено в едно нещо, може да се окаже извънредно печеливш ход през този ден.



Водолей

Помогнете на колегата ви през днешния ден да приключи значим план, за който наближава крайният период. Разпределете си работата и мотивирайте половинката си да покаже всичко, на което е способна.

Не влагайте персонални средства за служебни неща или някакви консумативи. Направите ли го в този момент, всички ще чакат отсега нататък вие да купувате някои неща за офиса ви, което не е ваше обвързване.

Внимавайте доста с финансите си през днешния ден, защото има заплаха да се хванете на въдицата на някой лъжец. Прекалената съпричастност към концепциите ви ще ви даде знак, че някой се интересува не от концепциите и плановете ви, а от парите ви.



Риби

Няма потребност да вършиме кой знае какви промени във връзката ви, с цел да извлечете максимумът от партньорството ви. Доверете се на интуицията си и пристъпвайте с леки стъпки към колегата ви през днешния ден, уважавайки мнението му.

Не си поставяйте прекомерно високи цели през днешния ден. Това, което не може да постигнете в този момент, няма да си коства да хвърляте прекомерно доста старания на този стадий, защото нищо няма да зависи от вас.

Не е нужно да излизате прекалено много от зоната си на комфорт, с цел да извършите по този начин, че парите ви в банковата сметка да се усилват. Малките промени в тактиката ви, ще доведат до позитивни резултати.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР