Овен За Вас това е сложен ден, в който се

...
Овен За Вас това е сложен ден, в който се
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 февруари

Овен
За Вас това е комплициран ден, в който се постанова да се вписвате в събитията, които напълно не са присъщи за Вас. Оказвате се в състояние на човек, който моли за помощ, само че в никакъв случай не оказва помощ на другите и не им я предлага, въпреки да е пределно ясно, че се нуждаят от нея. Практически е невероятно да повлияете на развиването на обстановката и всичко, което Ви остава е, да се опитате да измененията отношениято си към нея. Хората, които не Ви обичат, през днешния ден ще са доста сдържани в проявата си на усеща към Вас. Ако през днешния ден де нуждаете от повече поддръжка от нормално, това може да Ви накара да страдате.

Телец
Ако желаете да намерите нещо, което да Ви подскаже, няма да Ви оказват помощ списанията, малкия екран или радиопрограмите. Никакъв външен източник няма да Ви даде ентусиазъм, а и дали това е изобщо допустимо? Та нали тези източници не знаят какво представлявате в действителност и от какво се ръководите в своите действия. Ако желаете да чуете верния съвет, по-добре се обърнете към хора, които от от дълго време Ви познават и на които не сте безразлични. Задавайте колкото се може повече въпроси, и бъдете подготвени да чуете истината. Дайте да се разбере, че ще съумеете да се справите с нея.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
През идващите няколко дни могат да зародят разнообразни неприятности в работата с някои висшестоящи персони, само че, ще повярвате или не, те може и да не са отговорни. Просто прекомерно дълго сте били затрупани с работа, и през днешния ден виждате единствено отрицателната страна на всичко. Обмислете нещата и се пробвайте да си предвидите къса отмора. Не би било зле, за няколко дни да се отдалечите от хората, които Ви нервират.

Лъв
И през днешния ден, както нормално, сте склонни към недообмислени действия. Макар и да се досещате, че някои Ваши дейности могат да имат съществени и неприятни последици, всичко ще вършите по своему, надявайки се на шанс и удобно стичане на събитията. На процедура през първата половина на деня ще Ви върви, само че по-късно въздействието на позитивните трендове ще тръгне към спад. Постарайте се да измененията нещо в своето жилище – и най-малката смяна ще докара до удобен резултат.

Дева
Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.

Везни
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион
Очакват Ви триумфи в доста инициативи, единствено че лесна победа няма да има. Търсете това, което съществено може да Ви увлече и да ангажира напълно Вашите мисли - точно то ще Ви открие изключителни вероятности. Проектите, които не провокират огромен интерес, е по-добре да отложите или да поръчате да бъдат осъществени от някой различен. Много потребна ще бъде поддръжката на околните хора, които през днешния ден фактически ще Ви схващат от половин дума. Денят е подобаващ за сантиментални срещи, а нови запознанства не са желателни. Прекалено сте доверчиви, а от това може да се възползва някоя не доста чистосърдечна персона.

Стрелец
Отношенията с околните хора през днешния ден ще Ви зарадват. Приятелите ще бъдат радостни да Ви оказват помощ във всяко начинание и ще Ви поддържат. Вероятно е разрешаване на проблем, обвързван със здравето, което Ви е тормозело напоследък. Избягвайте неточности с документи, с цел да не се получи бърканица в формалната документи. Бъдете по- деликатни, в случай че сте решили да поработите. В връзките с околните родственици ще царува цялостна естетика и може да си организирате фамилни мероприятия.

Козирог
Просто с неспокойствие очаквате довечера, не е ли по този начин? Какво пък, за това имате всички учредения, изключително като се има поради, че утрото и денят ще бъдат доста забързани. Направете всичко належащо, с цел да извършите своите отговорности към другите, само че запазете и малко сила, с цел да извършите и отговорностите си към себе си. Нали знаете, какво се приказва за тези, които единствено работят и работят, а в никакъв случай не почиват?...

Водолей
Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки - и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност - безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР