Овен – Юли е за вас месец на бдителност, но ...

Овен – Юли е за вас месец на бдителност, но

Хороскоп за юли

Овен – Юли е за вас месец на зоркост, само че и на страхотни благоприятни условия! Юпитер от вашия зодиакален знак ви предлага тласъка, от който се нуждаете, само че на първо място шанс и опция да обърнете нова страница и да започнете значими начала в живота си! Увереността ви се покачва и се чувствате по-сигурни и постоянни. Самочувствието ви е високо и искрите от обич към живота, тъй като Марс и Юпитер ви дават спомагателна порция енергия.

Този месец подтиква кариерата ви. Имате голям блян за прогрес и желаете да атакувате. Имате потребност от предизвикателство, което да ви харесва и където можете да покажете какво можете. Като отборен служащ, вие действате като мотор, който движи всички за реализиране на най-висока продуктивност.

Ако сте във връзка, то тя ще се развива бързо в позитивна посока! Вашият сътрудник ще се влюби още веднъж във вашата витална природа. Марс и Юпитер внасят еротични и прочувствени акценти. Те ви вдъхват огромна убеденост и увереност и натискат газта. Ако не сте във връзка, значи месецът е съвършен за флирт и нови запознанства! Това наподобява като много буен срок.

Телец – Юли е месец с промени, в по-голямата си част се чувствате изтощени както душевен, по този начин и физически, тъй като се пробвате да пандизите кръга и висящите проблеми.

Планетата Марс влизайки във вашия знак от 5 юли ще насърчи вашата упоритост и предпочитание за триумф в плановете и бизнес делата. Възползвайте се от това, тъй като получавате тази енергия на всеки две години. Мислите новаторско и оформяте кариерата си по насочен към бъдещето метод. Имате положителни проекти за деяние, а креативната работа носи огромно задоволство.

Друг подарък за вас е опцията да измислите нови креативни хрумвания, които ще ви донесат материални печалби. Запишете ги и пуснете най-интересните в придвижване по времето след Новолунието на 28 юли.

Венера транзитирайки през втория ви дом до 18 юли подтиква финансите ви, като в същото време покачва самочувствието ви! Планетата на любовта ви разрешава да блестите. Постигате привлекателен съблазън и в това време юли е идеалният месец за вас да намерите мечтания сътрудник. Слънцето и Марс ви вършат мощни и уверени в любовта.

Близнаци – Месецът за вас ще стартира с благословия от космоса, тъй като във вашия знак ще минава Венера, планетата на любовта и хубостта до 18 юли. А тя ще ви накара да се почувствате изпълнени с сексапил, ще бъдете като магнит за другите. Почитателите ще се усилват и освен в областта на възприятията, само че и в обществената. Жаждата за живот в действителност проблясва в очите ви. Но бъдете деликатни.

Тук планетата задоволява възприятията ви, носи повече благоприятни условия за наслада, задоволство и обновяване. Вие сте в въодушевление за завършения този месец, желаете да живеете нехайно, свободно, без правила и ограничавания. Това е подобаващият миг да се концентрирайте повече върху външния си тип. Сменете дрешника, направете нова прическа.

На работното място общото въодушевление е позитивно, както и развиването на нещата. В началото на месеца е най-добре да организирате графика си по-внимателно, с цел да имате опция да изпълнявате дейно отговорностите си и да не се излагате пред очите на началниците. Възможно е да зародят недоразумения или забавяния, само че те са единствено краткотрайни, тъй че бъдете спокойни. Очакват се благоприятни условия за прогрес.

Рак – Това ще бъде месец, цялостен с несъгласия. Но мислите ви са доста положителни и притегляте удобни условия като магнит. Слънцето концентрира светлината на прожекторите върху вас. Юпитер е във вашия 10-ти дом, а това е най-благоприятната позиция за всяка карта, още повече за вас, което значи, че планетата на експанзията има цялата мощ да ви помогне да разперете крилата си.

Юли е месец, който няма основни промени във вашите финанси, само че през дните пред вас, ще можете да организирате по-добре професионалните си отговорности, както и висящите проблеми. Вашите обществени умения ще ви завоюват почитание.

Вашите физически енергийни равнища може да не са на равнище за момента и това е вашето тяло, което ви алармира да си вземете отмора. Това не е идеалният миг за прогрес с нови персонални планове и проекти. По-добре е да завършите планове и да завържете свободните краища в този момент. Обичате да се наслаждавате на храна, на секс, на красиви неща, само че го правете в търпими пропорции. Двойките си играят с огъня и флиртуват с непознати, когато се появи опция.

Лъв – Слънцето минава през вашия дванадесети дом в този момент, отбелязвайки време на отдръпване и регенерация. Помислете за привързаностите, които имате – към неща, хора и рутината – и помислете кои от тях ви дърпат надолу. Ситуации, които естествено не са надраснали полезността си в живота ви, към този момент могат да бъдат изоставени. Не е моментът да продължите с чисто нови планове. По-скоро това е време за размисъл, релакс и презареждане на батериите.

Венера украсява вашия безоблачен единадесети дом в този момент. Създаването на хармонични, топли обществени другарства, евентуално свързани с групови действия, може да се случат в този момент. Може да срещнете някого посредством сходни групови действия, затова вашите ползи ще бъдат споделени. Независимо дали го вършиме или не, изводът е, че шерването на ползи с някого е това, което ви прави щастливи през този цикъл.

Венера тук оживява вашите другарства и групови асоциации с сексапил и великолепие. Вие сте по-миролюбиви от нормално и леко „ откъснати “ в персонален проект. Ако започнете връзка през този срок от време, тя ще се характеризира със мощно възприятие за другарство, само че също по този начин може да бъде много безлична и може да ѝ липсва дълбочина и фамилиарност.

Дева – Представителите на този знак през юли ще желаят всичко едновременно. Ще имат толкоз доста стремежи и проекти. Вие сте по природа бойци, подготвени да поемате всяко предизвикателство. В момента обаче липсват галактическите импулси, с цел да атакувате по-големите от тях. Повече сте ориентирани към наслаждение и търсене на многообразие, желаете да се поглезите с нещо хубаво.

Звездите ви поучават вярно да подредите целите и да концентрирате всичките си старания за реализиране на в действителност значими цели. Затова представителите на знака би трябвало да отделят главното от второстепенното при започване на месеца и да стартират редовно да вземат решение настоящите проблеми.

Меркурий стартира да транзитира през слънчевия ви дванадесети дом след 19 юли. Това е цикъл, в който ясното взимане на решения не идва елементарно. Обръщате повече внимание на неизказани или скрити детайли от всевъзможни условия. Мислите се обръщат към предишното. Това е мощен срок за придобиване на разнообразни гледни точки по проблемите в живота ви, както и за размисъл и проучване, само че не и най-лесният миг за показване на вашите хрумвания.

Не се лишавайте от сън. Хроничното недоспиване няма да докара до нищо положително. За бързо възобновяване на нервната ви система, е нужна задоволителна отмора.

Везни – През юли мислите доста положително и се справяте с всичко, което ви хрумне с убеденост. Важно е да не забравяте, че Сатурн към момента е във вашия пети дом и ще продължи да бъде там още дълго. Със своето студено и ограничаващо допиране той може да направи неразбория. Това важи изключително за тези Везни, родени през нощта. Разбира се, това не значи, че не може да се отпуснете малко, само че Сатурн държи на умереността.

Венера ви улеснява да се изключите от уговорките и работата и да се посветите на красивите неща в живота. Подарете си малко свободно време отвън графика, поглезете се с козметични процедури и резервирайте екстри в дневния спа център. Венера и Нептун дават на необвързаните прелестни импулси за срещи и романтика. Те са отворени за нови завършения. Имате късмет да срещнете подобаващ сателит. Двойките се намират и координират между тях в всекидневието с повече естетика.

Отделете доста време, с цел да се отпуснете. Отдалечаването от паниката на всекидневието е по-важно за вас от всеки път. Медитацията, упражненията измежду природата и положителните диалози с близки съживяват душата ви.

Скорпион – Меркурий минава през вашия безоблачен девети дом от 5 до 18 юли. По време на този цикъл на вас ще ви харесва да обменяте хрумвания с другите, изключително вашите персонални философии. Вие ще сте склонни да погледнете по-широко на нещата в този момент, вместо да се концентрирате върху детайлите. В този миг поддържате връзка с повече меродавност, възторг и оптимизъм.

Необходимо е да се извършват дилемите с оптималната отговорност и отдаденост. Само по този начин ще създадете солидна основа за бъдещето. Звездите ви поучават през юли да се концентрирайте върху постигането на мира. Време е да оставите настрани дребните проблеми и терзания. Да, животът от време на време е неправдив. Но погледнете трезво на актуалната си обстановка.

Вашата инстинктивна преценка може да бъде компрометирана и би трябвало да се внимава, когато поддържате връзка с другари. От друга страна, през този цикъл може да се появят остарели познати. Възможно е да откриете, че сте по-малко способни да разчитате на интуицията си. Може би улавяте неверни сигнали или се задълбавате прекалено много в обстановките. Бъдете допустимо най-неосъдителни, само че внимавайте за машинация и неистина от страна на другите. В фамилията обстановката ще бъде относително спокойна.

Стрелец – Юли стартира с възторг и благоприятни условия да се насладите на приятни моменти, да се забавлявате, да поддържате връзка, само че и да поставите ново ужасно начало. Тъй като Венера се движи във вашия седми дом на партньорството до 18 юли, най-сетне е ваш ред да се насладите на любовта в целия й искра и да изживеете първите мигове на лятото тъкмо както желаете, с топлота, другарство и приятна пристрастеност! Ако сте във връзка, трудностите елементарно ще бъдат преодолени и вие ще се сближите с колегата си, наслаждавайки се на красива връзка. Ако не сте във връзка, ново другарство ще увеличи самочувствието ви!

Професионалните ви проблеми няма да бъдат решени елементарно този месец, защото това не е моментът за решение на проблеми. Също по този начин не е удобно време да преминавате на нова работа. Ще се адаптирате по-дълго време и няма да останете задоволени от новото място, а евентуално няма да се задържите дълго.

Вашето физическо положение е чудесно, стига да избягвате излишества, както в диетата, по този начин и в енергията, която канализирате! Звездите ви поучават да отделяте повече време на това, което обичате – това ще ви помогне да намерите вътрешна естетика и да намалите напрежението.

Козирог – Месец юли ще бъде сполучлив във всички връзки. Въпреки това не може да се каже, че всичко ще се получава по вълшебен метод. Началниците ви от дълго време гледат на вас като на главен кандидат за покачване. Следователно не си позволявайте да забавяте темпото, подхванато по-рано, с цел да не се разочароват от определения претендент.

Представителите на знака би трябвало да приказват по-малко за своите триумфи и придобивки, с цел да не притеглят вниманието на персони, които завиждат. Има възможност през юли да би трябвало да помогнете на някой от роднините. Затова бъдете подготвени да пожертвате ползите си в интерес на по-старото потомство.

Ще бъдете измъчвани от подозрения, когато вземате значими решения за себе си. Ако верният отговор не се появи на хоризонта, би трябвало да потърсите помощ от влиятелен и приближен човек. Но сигурно не би трябвало да се вслушвате в мнението на външни и незначителни хора.

Необвързаните представители на знака ще имат късмет да срещнат своята сродна душа. Звездите поучават да не се отказвате от предложения за рождени дни, купони и други мероприятия. Но би било време фамилните представители на зна

Източник: tribune.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg