Овен – Всякакви желания са осъществими, ако положите правилните усилия.

...
Овен – Всякакви желания са осъществими, ако положите правилните усилия.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – събота – 04.12.21

Овен – Всякакви стремежи са осъществими, в случай че положите верните старания. Контролирайте импулсивността си. Хубаво е да прекарате този ден в спокойна атмосфера, да избягвате спорове с сътрудници или близки.

Телец – Започва да се оформя началото на нещо ново, което е готово да влезе в живота ви. За да имате тази опция, би трябвало да се освободите от всички ограничаващи мисли и отрицателни преценки, които ви пречат да видите вярно нещата. Отървете се от всичко излишно.

Близнаци – Имате задоволително сили да се справите с всички въпроси, само че се пробвайте да си изберете цели и се старайте да не се претоварвате. Под въздействието на Луната интуицията ескалира, тъй че не подценявайте вътрешните си чувства.

Рак – Не се опитвайте да решавате проблемите сами, доверете се на околните си. Не насилвайте събитията, заемете се с нещо прелестно и потребно. Потърсете източник на ентусиазъм във всичко, което ви заобикаля.

Лъв – Опитайте се да извлечете максимума от този ден: не се отхвърляйте от задачата си, макар компликациите и трудностите. Ще деянията водачество и мощ, само че не бъдете доста самонадеяни. Избягвайте спорове с колегата си (или други), не го обвинявайте за всички неприятности.

Дева – Днес е допустимо да се наложи да се справяте с някои неотложни въпроси, които не са планувани. Позицията на Луната ускорява сантименталността. Измислете си някакво занимателно занятие. Не бива да се отдавате на тъжни мисли.

Везни – Ще се радвате на прилив на ментална интензивност: концепциите и проектите ще съумеят. Пазете се от клюкарстващи хора, споделяйте по-малко детайлите от живота си. Прекомерната лековерност може да докара до тъжни последствия, не рискувайте репутацията си.

Скорпион – Луната ускорява подозрителността ви. Не се предлага да се поддавате на импулсивност и прибързано да стартирате нова самодейност, тъй като може да стигнете до задънена улица. Приемете всичко, което се случва в близост изцяло съществено.

Стрелец – Събитията от деня имат надълбоко значение. Необходимо е да бъдете по-прецизни в дейностите си. Избягвайте рисковани дейности с пари, вложения. Положението на Луната може да повлияе отрицателно на фамилните връзки.

Козирог – Ако изпаднете в усложнение, силите на Вселената ще ви поддържат. Доверете се на шестото си възприятие, обърнете внимание на фините сигнали на околния свят, на инцидентните съвпадения. В реалност те не са инцидентни, всичко има смисъл.

Водолей – Съсредоточете се върху дълготрайните си проекти. Може би ще помислите по какъв начин да действате по-ефективно в бъдеще. Вие сте другарски настроени и отворени към света. Добра концепция е да прекарвате време с другари.

Риби – Днес е значимо да се въздържате от прибързани думи и дейности. Определено не е подобаващият миг да бъдете водени от страсти, да действате преждевременно. Само добре премислените дейности могат да оказват помощ да постигнете добър резултат.

Съветите на Фортуна

Новолуние в символ Стрелец в 09:44ч и цялостно слънчево затъмнение. Всеки път сега на раждането на Новолунието, Вселената задава задания на хората за настъпващия лунен месец. Може да се появи чувство за паника и неоснователен боязън. Да се заобикалят различията и непотребния стрес. Ако имате потребност от утешение, добре ще ви се отрази приемането на валериан. В астрологията слънчевото затъмнение символизира края на един и началото на нов цикъл. Бъдете поредни и не се поддавайте на първичните пориви. Емоциите би трябвало да се управляват.

Teзи часове ca нacитeни c eнepгия, кoятo ви кapa дa дeйcтвaтe. Moжeтe cпoкoйнo дa пpeдпpиeмeтe кaквитo и дa билo нaчинaния, нo в пъpвaтa чacт на деня e пo-дoбpe внимaтeлнo дa aнaлизиpaтe идeитe, а да пpexвъpлитe вcички дeйнocти в cлeдoбeднитe чacoвe. He пpeдпpиeмaйтe мaщaбни пpoeкти кaтo peмoнти и пpeмecтвaния.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР