Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава

...
Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 31 май 2023 г.

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.
Телец
Готови сте за нововъведения и за промени в живота. Подходящото въодушевление ще Ви помогне да постигнете триумфи бързо и без непотребни старания. Денят е доста подобаващ. За да застанете на чело на колектив от съидейници: способни сте да водите хората след себе си и да ги вдъхновявате за деяние. Много радостни да се срещанат с Вас ще бъдат остарели другари или родственици, които от дълго време не сте виждали. Подходящ ден за възобновяване или подсилване на връзките, както и за оправяне на връзките след счепкване. Нито на работата, нито в къщи, престижът Ви се подлага на подозрение.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да подхожда на Вашия стандарт, който сте му измислили за момента. За страдание нито прелестния принц, нито красивата принцеса няма да се получат от цялата работа. Но пред себе си ще имате тъкмо този човек, който доста Ви обича и който Вие доста, доста обичате.

Рак
Да се стяга пояса още повече, не е доста прелестно, само че пък какъв брой хубаво ще бъде, в случай че имате ресурс от някакви заделени пари, когато Ви потрябват! Поставете си дълготрайни финансови цели, харчете по-малко, не правете непотребни покупки и прекратете всевъзможни разходки с такси. Дори и да Ви се желае през днешния ден да се поглезите с някакви дребни улеснения, на следващия ден може да се почувствате от огромни парични неналичия, тъй че ще е най-добре да се откажете от непотребните неща най-малко за идните двадесет и четири часа. В следствие ще бъдете доста радостни и удовлетворени от този факт.

Лъв
Лъвовете ще имат мотив да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се оправят със комплицирани задания, които на доста ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите достижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на хвалба от хора, чието мнение е доста значимо за Вас, а също и материалното подучване. За да завоювате благосклонностите на новите познати, ще би трябвало да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни действия. През днешния ден може да започнете връзки, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева
Най-хубавото от изкуствата - киното, през днешния ден ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се одобряват, само че най- към този момент би Ви се харесала забавна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на индивида, с който напълно няма да е наложително да подържате диалог от самото начало, ще направи прекараното време напълно хармонично.

Везни
На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае, да поразговаряте за безконечното и непреходното, а за Вас ще е изключително мъчно да уловите хода нас неговите размисли, а затова, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова. в случай че в един миг просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а единствено кимайте разбиращо.

Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.

Стрелец
Никой по-добре от Вас не знае, какво е вярно и какво не е вярно от Ваша позиция. И в случай че Вашата половинка има искания че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в последна сметка последната дума оставите за себе си.. Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.

Козирог
Не е елементарно да Ви накарат да се разделите с пот изкараните пари, даже и да имате прекрасен мотив за покупки – рожден ден, годишнина или някакъв различен церемониален случай. Така че в случай че през днешния ден се разсъните с готовност да похарчите крупна сума, вземете някой от околните си хора и си дайте тип, че добре сте помислили, преди да дадете парите на касата. Знаете какво желаете и може да се сдобиете с мечтаното, а това е задоволително.

Водолей
На Вашия обичан човек през днешния ден ще му бъдат нужни някои познания, коити преди време е почерпил от диалог с Вас. Затова се постарайте още от сутринта да обсъдите с него колкото се може повече въпроси, които могат да го заинтересуват: може и нещо свежичко да му влезе в приложимост.

Риби
Днес фамилията и работата ще се борят за правото да заемет първото място във Вашите цели. Борбата ще бъде доста сериозна и са вероятни жертви. Но от избора ще зависи и Вашата кариера и Вашия персонален живот и по тази причина се отнесете към ставащото оптимално съществено.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР