Овен Вие сте готови да експериментирате повече този уикенд в

...
Овен Вие сте готови да експериментирате повече този уикенд в
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за този уикенд

Овен
Вие сте подготвени да експериментирате повече този уикенд в обществения си живот, с цел да получите това, което желаете от любовта. Бъдете смели и дръзки, само че не и нападателни.
Телец
Ще си задавате доста въпроси във връзка с връзката, любовта. Помислете дали се чувствате комфортно, дали получавате това, което желаете или се чувствате изоставени.
Близнаци
Взаимоотношенията сред вас и половинката ви ще бъдат повече от динамични. През почивните дни ще се почувствате по този начин, като че ли духовната връзка посред ви е станала доста по-силна в сравнение с преди.
Рак
Любовта и желанието да постигате триумфи в кариерата ще вървят ръка за ръка. Възможно е да се открият нови благоприятни условия за работа пред вас или половинката ви. Тъй като няма да липсват позитивни и негативни страсти, дайте превес на позитивните и помислете за повече романтика.
Лъв
Готови ли сте за повече обич и интимни прекарвания? Ще се насладите на повече благоприятни условия и удоволствия в любовен проект. Ще усещате пристрастеност, по-силна от всеки път към колегата. Отдайте ѝ се!
Дева
Ще бъдете ангажирани с половинката си през почивните дни, само че не и по метода, по който го очаквате. Предстоят ви промени, свързани с дома, които са в позитивна тенденция. Въпреки уговорките, не забравяйте да добавите повече романтика в всекидневието си.
Везни
Ще желаете да опитате нещо ново във връзката си. Бъдете смели и излезте от рутината. Това ще съживи доста взаимоотношенията с колегата.
Скорпион
Скорпионите ще преоткрият колегата до себе си. Бъдете поддръжка на обичания човек, насърчавайте го в това, което желае да реализира. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се резервира за дълго време.
Стрелец
Петзвездна седмица чака родените под знака на зодия Стрелец. Ще проведете диалог с обичания човек, след който може да се осмелите да предприемете нещо ново дружно. Може би пътешестване, занятие или нещо ново в спалнята. След събота желанието ви за секс и пристрастености ще се увеличи с помощта на Марс.
Козирог
Някои от родените под знака на зодията като че ли се усещаха като в сантиментална драма последно време. Възможно е да изпитвате безсилие, предпочитание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от опцията да презаредите.
Водолей
Възползвайте се оптимално от Венера, защото тя се движи през вашия знак и ще способства за възстановяване на взаимоотношенията с колегата. Уикендът ще бъде динамичен и изпълнен с повече капацитет за романтика.
Риби
Обвързаните Риби ще се отдадат напълно на своята половинка. Нещо, което от доста време не могат да осъществят. Вашият дребен свят ви чака и ще ви подари с доста приятни моменти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР