Овен Вие не сте чувствителни, но затова пък сте раздразнителни.

...
Овен Вие не сте чувствителни, но затова пък сте раздразнителни.
Коментари Харесай

Зодиите в най-ЛОШАТА им светлина!

Овен

Вие не сте чувствителни, само че по тази причина пък сте раздразнителни. Преди секунди всичко е било прелестно, само че настроението ви внезапно се е трансформирало и в този момент ще се дуете дни наред. 



Телец

Смятате, че целият свят се върти към вас. Освен това възприемате всички нови познати негативни по дифолт. Вие сте параноици, които се опасяват, че някой се пробва да им отнеме независимостта. В връзките сте студени.

Близнаци

Най-сетне би трябвало да решите какви желаят да бъдете, а след това да се придържате към нормите на държание, присъщи за тази персона. Сега вие се държите с едни и същи хора по най-различен метод. Затова е мъчно да бъдете възприемани съществено. 

Рак

Вие плачете прекомерно доста и прекомерно постоянно. Затова хората към вас се усещат неловко. От позиция на чувствеността сте безусловно дете. Когато усещате болежка или горест вие постоянно плачете и търсите поддръжка.

Лъв

Където и да се намират хората, в случай че са до Лъв стартира да ги задушават признаци на клаустрофобия. Защото Лъвовете имат потребност близките да им се възхищават непрестанно и да виждат всяко мъничко нещо в живота им. 

Дева

Това са допустимо най-лошите другари. Те имат ужасяващ усет и непрестанно пилят на околните си за нищо незначещи, скучни елементи.

Везни

Срещите и другарството с вас не са най-приятното нещо. Затова единствено създавате усещане за сантиментални и сантиментални, а в действителност за вас преди всичко постоянно е логиката. И никакви усеща. Тях в никакъв случай не ги включвате, когато взимате решение.

Скорпион
 Астролозите предизвестяват: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ! Астролозите предизвестяват: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ!
Октомври крие в себе си 5 сериозни дни и до момента в който някои към този момент може да са минали, можете да си извършите равносметка и да предвидите рисково...

Егото ви е толкоз солидно, че всеки, който ви е обикнал, даже не подозира с какво тъкмо ще си има работа. Вие обичате единствено себе си и това ще е до края на живота ви. 

Стрелец

Стрелците също са самовлюбени хора. При това във всеки един миг могат да ви подлеят вода. Те, както и лъвовете, не стопират да повтарят какъв брой са готини!

Козирог

Способни сте да превърнете в досада и нелепост всяка забавна мисъл за част от секундата. За това с вас не е елементарно да се поддържа връзка. 
 Как да привлечете шанса съгласно зодията си Как да привлечете шанса съгласно зодията си
Какво би трябвало да направи всеки знак от зодиака, с цел да не го напусне шансът? Овенът се предлага да се концентрира върху финансовата...



Водолей

Всички Водолеи скрито мечтаят да станат Чарл Менсън (американски сериен убиец). 

Риби

Да обичаш Риби е постоянно трагично. Те ви скапват настроението със своето мрънкане и упоритост още веднъж и още веднъж. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР