Овен В днешния ден Овните са решили да сложат край

...
Овен В днешния ден Овните са решили да сложат край
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 11 април

Овен
В днешния ден Овните са решили да сложат завършек на мислите за оня човек, който заема част от сърцето им, само че не и от живота им. Те ще имат въодушевление за всевъзможни занимания с половинката си. Ще заобикалят конфликтните обстановки и ще се опитат да се слагат на мястото на другия, преди да го съдят за каквото й да е било.
Телец
За Телците неделя ще се трансформира в ден, в който могат да разкрият възприятията си пред своята половинка. Те няма да имат потребност от нищо повече, с изключение на от положително отношение и поддръжка. Възможно е през втората половина на деня да изпитат ревнивост.

Близнаци
За Близнаците днешният ден се обрисува да бъде извънредно прочувствен. Много е евентуално точно в неделя да се срещнат с човек, който в бъдеще да заеме значимо място в живота им. Планирали са пътувания, които ще бъдат пропити с романтика.
Рак
Днес представителите на зодиака тънат в блажено успокоение. Те се усещат хармонични и изпитват вътрешно задоволство. Възможно е на този ден да престанат да търсят виновността в другия и да погледнат на връзката си с един по-различен взор.

Лъв
За Лъвовете почивният ден ще се трансформира във опция за нова връзка и запознанство. Те се усещат самотни напоследък и изпитват предпочитание да флиртуват. Не е целесъобразно да бързат да разкриват възприятията си, в случай че не са сигурни в тях.
Дева
Днес Девите ще изпитват неодобрение към протичащото се в любовта. Ще се опитат да трансформират държанието на своята половинка, само че тези техни старания няма да са увенчани с триумф. Възможно е също през втората половина на деня да се усещат раздразнителни и да основат причина за скандал в фамилията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР