Овен - Увеличава се вашето самочувствие и ентусиазмът ви. Това

...
Овен - Увеличава се вашето самочувствие и ентусиазмът ви. Това
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Овен - Увеличава се вашето самочувствие и ентусиазмът ви. Това прави идеално времето за започване на нови планове. Трябва да се чувствате мощни и смели и да употребявате самодейността си, с цел да подготвите полето за деяние. Лесно ще се справите с сложните задания. Възможно е обаче непредвидена спънка да повлияе неподходящо върху задачите ви. Различни неща могат да ви накарат да се ядосвате и раздразните. През тази седмица пробвайте да отделите повече време на себе си, за отмора също. След това ще бъдете посетени от ярки мисли, забавни проекти, хрумвания и прозрения. Втората половина на седмицата ще бъде по-натоварена от първата. По това време ще бъдете склонни към дейни и решителни дейности. Сега ще можете да извършите редица преобразувания. Това е уместно време да впечатлите някого, изключително в персонален проект. Повишеният съблазън върви в комплект с харизмата и магнетичното лъчение и обаяние, с което ще притегляте противоположния пол към себе си.

Благоприятни дни- 29, 30

Неблагоприятни дни- 25, 26

Телец – През тази седмица ви чакат доста нови хрумвания и забавни планове. Възможно е необикновени условия да ви подбудят към мисли, посредством които ще откриете нови вероятности. Ще ви е мъчно да се установите и да се отпуснете. Натрупаната сила във вас ви прави нервни, напрегнати и малко тревожни. Настроението може да се скапе още от понеделник. Причината е в невъзможността да контролирате страстите си. Ревност, отвращение да приемете друга позиция, недоверчивост - всичко това ви пречи да установите лесни контакти с хората към вас. Тези, които се усещат лимитирани или отегчени в последно време, ще се стремят към повече независимост и креативно самоизразяване. Втората част от седмицата слага фокуса върху персоналния ви живот, дом и семейство. Ще се чувствате по-емоционални и чувствителни от естественото. Мнозина ги чака повече романтика.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 27, 28

Близнаци – Седмицата ви носи възприятие на естетика и задоволство от живота. Ще откриете нови благоприятни условия, с цел да изследвате личния си вътрешен свят. Може би би трябвало да помислите за някои промени във външния ви образ – нова прическа, промяна на цвета на косата, нов жанр на обличане. Много фамилни въпроси ще се нуждаят от непосредственото ви присъединяване. Може да се наложи да вършиме избор сред вашите персонални каузи и ползите на околните ви. Вашите интимни взаимоотношения ще станат по-здрави посредством мощно прочувствено обвързване и взаимно почитание. Повишената харизма и магнетизъм вършат това уместно време за другарство и любовен живот. Стари усеща могат да избухнат с нова мощ. Нека бъдат, а животът ви ще се просветли с нови цветове. Мнозина ще се впуснат в рисковани любовни случки.

Благоприятни дни-25, 26

Неблагоприятни дни- 29, 30

Рак – Пълнолунието във вторник може да стане причина да изплуват някои мемоари, които да окажат носталгично и депресиращо въздействие върху вашите усеща. Но също по този начин цялостната Луна ви дава кураж и благоприятни условия да преодолеете задръжките и страховете си от самотност, фамилиарност, смяна, както и носи късмет за триумф. Думите ви ще бъдат успокояващи и лечебни за други страдащи души. Засилената ви вътрешен глас ще ви оказва помощ в доста неща. Можете даже да получите значима информация посредством сънища, медитация или инцидентни срещи. Изхвърлете всичко от вкъщи, което ви пречи, основава проблеми или носи неприятни мемоари. Почистете работното си място от непотребни детайли. Занесете старите, счупени неща на боклука. Каквото може раздайте на бедните. После сами ще забележите, че ще ви бъде по-лесно да дишате. Може би по-късно ще поискате промени в живота си - не се опасявайте от тях.

Благоприятни дни- 27, 28, 29

Неблагоприятни дни- 25, 26

Лъв – Пълнолунието във вторник ще ви помогне да се чувствате удобно и решително. Добро време за разпространение на себе си и вашите цели в обществото. Силата, самочувствието и ентусиазма ви дават куража да започнете нови планове. Готови сте да пристъпите към извънредно значима работа. За смелите и инициативните персони това е чудесно време за работа по сложни задания, които са били отсрочени. Някои ще преминат на нова работа. Може да се наложи още веднъж да седнете на чина в учебното заведение на живота. Настъпва интервал на учене и асимилиране на някои уроци. Сексуалната ви убеденост и харизматичната сила ви улесняват при намирането на сътрудник. Ще имате триумф в постигането на най-силните ви персонални стремежи и упоритости.

Благоприятни дни- 25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни- 27, 28

Дева – Възможно е ненадейно събитие или смяна на работното място. Важно е да бъдете гъвкави и да се адаптирате към изменящите се условия. Ако се противопоставяте на смяната и ставате арогантни, ще пострадате или ще пропуснете значима опция. Да бъдете упорити или да реагирате прекомерно ще навреди на позицията и вероятностите ви. През втората половина на седмицата сетивата ви ще се изострят и ще ви създадат по-чувствителни. Вашите нараснали интуитивни качества ще оказват помощ на вашето другарство и взаимоотношения. Въпреки това, може да сте по-уязвими към негативната сила на някои хора. Това е уместно време за йога, медитация. Готови сте за смяна или обновяване в персонален проект. Ако имате постоянна връзка, може да преминете на ново ниво. Моментът към този момент е узрял.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 29, 30

Везни – За вас стартира развой на съзряване, обвързван с разширение на хоризонтите в развой на търсене на мъдростта. Ще изпитвате безгранична религия в себе си и обич към живота и неговите наслади. Ще проявявате благотворителност и милосърдие към хората в своето обграждане. Водите се от желанието за цялостна реализация и откриване на качествата. Ще действате уверено, ще говорите безапелационно. Достатъчно стимулирани сте. Ще имате обилие от сила, която сте склонни да употребявате в позитивна посока. При обособени човеци възприятието за действителност обаче е отслабено, което може да се прояви като прибързана суетност, безплодна реплика на дейности, за която нормално се споделя:”цялата пАра отива за свирката.” Неумението вярно да разпределяте времето си, ще се окаже слабото ви място.

Благоприятни дни- 29, 30

Неблагоприятни дни- 25, 26

Скорпион – Възможно е да преминете през мъчителен, само че нужен стадий на избавление, да се почувствате оскърбени и разочаровани. Време е да се разделите с някои илюзии. Не се опитвайте да заглушавате своите усеща посредством претекстовете на разсъдъка. Убедете се, че към този момент сте на правия път. Някои от вас ще би трябвало да създадат сложен избор, да вземат мъчно решение, макар възприятията. Вероятно ще би трябвало да извършите някаква неприятна работа или да проведете противен диалог. Но на хоризонта няма единствено облаци. Ще бъдете педантични в делата си и напъните си. Това ще донесе избрани плодове. Ще се усили желанието за романтика и любовни завършения. Свободните от вас ще могат да срещнат нова обич през тази седмица и то при доста необикновени условия.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 27, 28

Стрелец –Тази седмица ще би трябвало да се борите за правдивост и отстояване на личните си ползи. Ще се почувствате несигурни, подозренията ще ви завладеят. Може би от дълго време забравени уплахи и страхове ще се появят. Не започвайте неща, които изискват по-голяма отговорност. Помнете, от време на време е по-добре да го извършите по-късно, в сравнение с с неточности. Ще имате доста опорни точки. Ще можете да откриете вид, стабилизиращ финансовото ви положение или възприятие за сигурност. Не претоварвайте обичания човек с фантастични хрумвания и оферти. Трябва да употребявате по-бавен, по-чувствен метод – нежно, успокоително, не бъдете прекомерно натрапчиви. Ако сте още сами, усъвършенствайте малко метода си и тогава е по-вероятно да бъдете утвърдени. Просто бъдете малко по-търпеливи!

Благоприятни дни-25, 26

Неблагоприятни дни- 29, 30

Козирог – Стагнация, закъснение хода на нещата. Най-важните ви проекти може да се натъкнат на загради. Възможно е да би трябвало да се оправят с неуредици, дребни, само че досадни. Тук упорството няма да ви помогне. Трябва да осъзнаете, че са нужни промени, че преди време не сте създали нещо както би трябвало и в този момент това са последствията. Имате отличен инстинкт за това какво да вършиме и да кажете в избрани обстановки и кои да избягвате. След пълнолунието във вторник могат да се чакат промени в дома и фамилията, в частност засилено другарство с родственици. Възможни са поправки, смяна на интериора, промени на ситуацията. Вие сте неустоими, общителни и имате способността да реагирате добре на хората, които харесвате. Вашите връзки елементарно могат да се трансфорат в щастливо партньорство и в последна сметка да станат още по-добри за вас, в случай че имате верен метод към индивида до себе си.

Благоприятни дни- 27, 28, 29

Неблагоприятни дни- 25, 26

Водолей – През тази седмица ще се радвате на равновесие. Почти нищо няма да може да наруши вътрешното ви душевно успокоение, което сте постигнали. Хармонично комбиниране на тяло, душа и дух. Постарайте се съхраните това разположение на духа колкото се може по-дълго време. Самочувствието е положително. Към работата подхождате методично и уравновесено. Вие сте решителни и амбициозни, самоуверени и преобладаващи към тези, с които работите. Нуждаете се от дружеска и хармонична атмосфера, спокоен темп, в който никой да не ви пришпорва. Ще се лутате в разнообразни направления и ще се колебаете сред разнообразни отзиви. Очакват ви непредвидени неща, като цяло множеството приятни. Пълнолунието във вторник ще донесе промени в обществения живот, приятелите. Нужно е да вложите малко пристрастеност в персоналните си връзки. Влейте още веднъж живот във връзката си.

Благоприятни дни- 25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни- 27, 28

Риби – Първата половина на седмицата е уместно време за изпробване и дребни промени. Не отивайте обаче прекомерно надалеч или прекомерно доста в това. Промените ще бъдат сложни за анулация на по-късен стадий. Втората половина на седмицата най-вероятно ще се насладите на компанията на приятни хора и ще се чувствате добре в приятна конюнктура. Вашата вътрешен глас и душевен качества ще бъдат по-силни и по-точни от нормално. Заради вашите съчувствие и преданост печелите доверието на близките. Мистичната ви прелест и съблазън ще имат благотворно влияние върху вашите взаимоотношения. Можете да се свържете на по-дълбоко равнище с околните си, изключително членове на фамилията, сътрудници. Свободните от вас елементарно ще притеглят внимание и ще бъдат на прицела на противоположния пол.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 29, 30
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР