Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да

...
Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 август 2022 г.

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай - поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.
Телец
Днес би трябвало да сте по-внимателни във формулиране на своите мисли и тяхната вербализация за пред Вашия обичан човек. Изречените фрази ще бъдат лъжливи в особена степен и по тази причина се постарайте да се доизясните с жестове или погледи – по този начин, както ще бъде по-надеждно.А и по-правилно.

Близнаци
Имате доста изостанала работа и не е зле, до колкото е допустимо, да се оправите с част от нея. През днешния ден връзките Ви с обичания човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се концентрирайте в своите усеща. Може би не би било зле да отидете дружно някъде на отмора. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и потиснатост. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...

Дева
През този ден Вашият обичан човек ще Ви донесе подарък – напълно непредвиден, и дори прекомерно е допустимо да бъде и непотребен. Не забравяйте,все отново, да поблагодарите, другояче желанието да Ви прави сърпрайзи ще изчезне у него за дълго, в случай че не и за постоянно. По-добре малко престореност, в сравнение с доста разочарования и сълзи.

Везни
Имате късмет да удържите победа над някогашен противник, само че да извършите това самичък, ще е много мъчно, та по тази причина е добре да помолите някого за помощ. Може да завържете потребни познанства или да укрепите към този момент съществуващи връзки. Това няма да е мъчно, защото през днешния ден интуицията ще Ви оказва помощ да намерите правилния звук в общуването с обичания човек. Може да се занимавате с обмисляне, включително и дълготрайно. Днес ще съумеете да отчетете всички фактори и да не допускате неточности. Само че Вашата съвестност може да попречи на непринуденото другарство с другари. Изглежда сте човек, кпйто не е надъхан за веселби.

Скорпион
Може да бъдете уверени, че Ви следва един сполучлив ден. Ще постигнете своето, понякога ловко лавирайки сред Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до какъв брой Ви върви, а до демонстрация на персонални качества. Това значи, че имате всички учредения да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат видяни и може да се възползвате от случая, с цел да поискате покачване на заплатата. Вечерта е допустимо да получите значимо уведомление. Ще Ви се стори, че незабавно би трябвало да вземете решение, само че е по-добре да почакате до идната заран. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите благоприятни условия и уловки.

Стрелец
Поради неустойчивост на прочувствения декор Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е на практика невероятно, въпреки че околните им постоянно се пробват да създадат това. Постарайте се да отделите значимото от второстепенното и да пандизите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите освен своя живот, само че и на близките. Денят ще бъде доста кондензиран. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е прелестно, привечер ще се трансформира в изтощеност и дори е допустимо да премине в безсъница. Откажете се от използването на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за устойчивост.

Козирог
Козирозите могат да употребяват този ден за споразумяване на някакви отдавнашни спорове и различия. Дипломатическите гении на представителите на знака през днешния ден ще се проявят изключително блестящо, тъй че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всевъзможни договаряния ще изискват съществени прочувствени загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това оказва помощ да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей
Нужна е доста храброст, с цел да се срещнете лице в лице с неща. Които Ви тормозят или плашат, а тъкмо това ще се наложи да извършите през днешния ден. Помислете си, какви обстановки нормално избягвате и се пробвайте да се почувствате уверени, че ще съумеете да се справите с тях. Само след няколко секунди, от попадане в неприятна обстановка ще видите, какъв брой е елементарно да бъдете самите себе си и да се справите и да се радвате на разликата си с другите. Вслушайте се в това, което споделят другите. Ако разберете добре това, което Ви споделят, няма да Ви плашат техните думи.

Риби
Тази заран ще се разсъните с чувство за неимоверна лекост. Всички неприятности са останали обратно, и дори и не мислите за вероятни бъдещи проблеми. За тях може да забравите. Всички проблеми, с които може да се сблъскате през днешния ден, са разрешими, и за първи път от доста дълго време, вие единствено ще се смеете на сложните задания. Настроението Ви през идващите няколко дни единствено ще се усъвършенства, тъй че през днешния ден е доста уместно време за плануване на нкои развлекателни мероприятия, или срещи с другари. Общувайте повече със своите познати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР