Овен – У дома ще цари напрегната атмосфера: възможни са

...
Овен – У дома ще цари напрегната атмосфера: възможни са
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 27 декември до 2 януари

Овен – У дома ще царува напрегната атмосфера: вероятни са кавги с сътрудник, а повода може да е най-незначителната - от непочистената маса до неща, разпръснати из стаята. Представителите на огнения знак би трябвало да бъдат по-търпеливи. Особено внимание би трябвало да се обърне на финансите през тази седмица: вашите разноски може да надвишават приходите ви, тъй че планирайте бюджета си авансово.

Благоприятни дни – 31.12.; 01.01.

Бъдете деликатни – 27, 28.12.; 02.01.

Телец – В службата не трябва да поемате прекалено много задания: тази седмица е по-добре да се концентрирайте върху качеството, а не върху количеството. Не се тормозете, това по никакъв метод няма да повлияе на представянето ви. Но това, на което би трябвало да се обърне особено внимание, е личното ви здраве. През идващите дни са вероятни настинки, вирусни болести, обостряне на хронични болести.

Благоприятни дни – 02.01.

Бъдете деликатни – 29, 30.12.

Близнаци – Ако носите страсти от предишното, би трябвало да се отървете от тези усеща и да изчистите мозъка си. Забравете различията и покажете на света вашето положително аз. Тази седмица обърнете повече внимание на здравето си, изключително във връзка с пострадванията. В идващия интервал сътрудникът ви ще бъде идеалната ви опора. Насладете се на неговата непосредственост и обич. Необвързаните ги чака изненада, най-малко мнозина от тях.

Благоприятни дни – 27, 28.12.

Бъдете деликатни – 31.12.; 01.01.

Рак – Неспокойно време ви чака и преди всичко това се отнася до сферата на персоналните връзки. Възможно е в този момент да сте влюбени и да сте подготвени да се потопите в сантиментално премеждие, само че звездите поучават да не насилвате събитията. И не позволявайте на вашите другари да въздействат на решението ви – в този момент всичко зависи единствено от вас. В службата може да има напрегната атмосфера, само че не трябва да обръщате внимание на клюките, просто си вършете добре работата и всичко ще бъде наред.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете деликатни –02.01.

Лъв – В живота на Лъвовете стартира един ослепителен интервал и шансът ще съпровожда представителите на знака във всички области. Разбира се, в случай че самите вие вземете ориста в свои ръце. И по този начин, в сантименталната сфера на представителите на огнения знак, както постоянно, бушуват същински пристрастености. Трябва да се внимава в областта на персоналния живот - бъдете подготвени за обстоятелството, че ориста безусловно ще ви изправи до стената и ще изисква от вас да вземете решение за проекти за взаимно бъдеще.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.12.; 01.01.

Бъдете деликатни –29, 30.12.

Дева – В кариерата ви всичко ще бъде безпрепятствено и даже малко скучно - това значи, че е време да продължите напред и да мислите за личния си бизнес/професионална работа. През последните дни и седмици не сте обръщали задоволително внимание на половинката си и в този момент е време да се поправите. Ако цените връзката, тогава бъдете по-мъдри. В никакъв случай не се поддавайте на страстите – в този момент всевъзможни решения би трябвало да се вземат не със сърцето, а с мозъка.

Благоприятни дни – 29; 30.12;

Бъдете деликатни –31.12; 01.01.

Везни –Вие сте доста положително и другарски настроени безусловно към всички към вас. Нуждаете се от ново блестящо преживяване и цялостно рестартиране. Но през цялата седмица би трябвало да работите интензивно и това е доста уморително. Започнете да организирате живота си допустимо най-скоро. За страдание към момента доста неща не зависят от вас, а от събитията, които би трябвало да бъдат преодолени.

Благоприятни дни – 31.12.; 01.01.

Бъдете деликатни – 27, 28.12.; 02.01.

Скорпион – Позицията на планетите демонстрира опция за пострадване, само че и проблеми в ежедневните действия. Не забравяйте да се грижите повече за потребностите на колегата си. Не бъдете егоисти. Не се поддавайте на изкушението на покупки, от които не се нуждаете. Не хвърляйте пари напразно и се концентрирайте върху спестяването им. Съсредоточете се върху вътрешния мир, с цел да ви помогне да преодолеете напрежението. Вашето психическо здраве в този момент е извънредно значимо.

Благоприятни дни – 02.01.

Бъдете деликатни – 29, 30.12.

Стрелец – Предстоящият интервал ще ви разреши да придобиете нов взор върху живота, да погледнете познатите неща от друг ъгъл. Вселената ще разчиства всички вероятни ограничавания пред вас, тъй че би трябвало да си поставите ясни проекти. Планетите ще способстват вашите инициативи. Залог за сполучливите каузи ще бъде вашата деловитост, целенасоченост, неизменност плюс здрав разсъдък. Старайте се да не се поддавате на прочувствените провокации в профил и да не се намесвате в разногласия, които не ви засягат.

Благоприятни дни – 27, 28.12.

Бъдете деликатни – 31.12.; 01.01.

Козирог – Тази седмица ще бъдете изложени на мощни сили, които ще повлияят значително на държанието ви. Не е изключено да се почувствате прочувствено раздрани от вътрешната страна. Може да се случи по този начин, че от нищото да получите прояви на горест или наслада. Можете да действате повече със сърцето си, тъй като интуицията ви доста ще се ускори през интервала. Възприемайте единствено позитивната сила към вас и черпете витална мощ от нея.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете деликатни –02.01.

Водолей – Седмицата е подобаваща за упорита работа, която изисква нараснало внимание. Ако би трябвало да подписвате документи, бъдете двойно по-предпазливи. Ще би трябвало да се адаптирате към някои нови условия и отговорности. Погледнете позитивно на всички промени, потърсете положителните страни във всяка обстановка! Трябва да се вземат ясни решения, от които по-късно ще зависи доста.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.12.; 01.01.

Бъдете деликатни –29, 30.12.

Риби – През седмицата ще получавате позитивна сила от звездите. Имате да довършвате каузи, а не да ги изпращате в килера. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, първо добре обмислете нещата. Решили сте към този момент да вършиме промени в персоналния си живот и нищо няма да ви спре. Имате проект в главата си по какъв начин да измененията живота си към по-добро. През уикенда би трябвало да бъдете по-малко дейни. Уморени сте и имате потребност от пасивна отмора.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете деликатни –31.12.; 01.01.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР