Овен Този вторник ви очаква лоша новина. Колкото и усилия

...
Овен Този вторник ви очаква лоша новина. Колкото и усилия
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 октомври

Овен
Този вторник ви чака неприятна вест. Колкото и старания да хвърлите надали ще измененията нещата. Фокусирайте се върху други неща.
Телец
Бъдете внимателни по отношение на здравето ви. При най-малкия признак вземете ограничения. Пазете най-много гърлото си.
Близнаци
Потърсете разтуха в последните ви триумфи. Сега сте в застой, само че това няма да продължи постоянно. Използвайте времето, с цел да си починете.
Рак
Този вторник ще би трябвало да признаете правотата на ваш сътрудник. Всичко е добре, когато приключва добре. Признайте триумфа на другия.
Лъв
Това е ден, в който е добре да се погрижите за престижа ви. И най-малкото ви достижение ще наподобява по-внушително, тъй че не пропускайте момента да обърнете внимание на работата си.
Дева
Пътят ви през днешния ден няма да е елементарен, само че трудностите, които ще преодолеете ще ви дарят с богат опит. Постиженията ви няма да останат незабелязани от значими хора.
Везни
Вслушайте се в историята на ваш другар. В нея ще откриете доста за себе си. Не се колебайте да почерпите потребен опит.
Скорпион
Ще имате поддръжката на вашия сътрудник, тъй че не се тормозете да споделите терзанията си с него. Бъдете по-убедени в правотата ви.
Стрелец
Днес ще ви изтезава непреодолимо предпочитание за смяна. Не се втурвайте в завършения. Една нова книги ще задоволи жаждата ви за новости.
Козирог
Потърсете второ мнение за решаването на длъжностен въпрос. Сега не е време за радикални промени, а за адаптивност.
Водолей
Имате хвалба за напъните ви, само че това не значи, че би трябвало да спирате за отмора. Продължавайте в същото движение, а може и да го засилите.
Риби
Този вторник намалете темпото. Прекаленото натоварване може да се отрази неподходящо на здравето ви, а това може да ви извади от строя за дълго време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР