Овен Този вторник обърнете внимание на цветовете. Това важи в

...
Овен Този вторник обърнете внимание на цветовете. Това важи в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 октомври

Овен
Този вторник обърнете внимание на цветовете. Това важи в метафоричен и дословен смисъл. Намерете с какво да извършите живота си по-шарен.
Телец
Днес може да загубите нещо, само че доста скоро ще намерите друго по-ценно. Не бързайте да страдате, а се отнесете метафизичен към нещата.
Близнаци
Денят ще ви зарадва с дълго чакана смяна. Припомнете си какво сте си дали обещание да извършите, когато тя настъпи. 
Рак
Денят може да ви стори по-дълъг от нормално. Намерете си забавно занятие, което да ангажира съзнанието ви. 
Лъв
Днес може да ви се желае да избягате от действителността. Ако всичко ви е писнало значи имате потребност от непланирана отмора.
Дева
Днес може да се сблъскате с някои компликации. Това значи, че сте пренебрегвали дълго ваши отговорности и в този момент ще би трябвало да наваксате.
Везни
Това е ден, в който да се опитате да регулирате страстите си. Нямате самообладание по отношение на значимо събитие, само че ще би трябвало да деянията дисциплина.
Скорпион
Днес не се колебайте да заявите позицията си. Спрямо това, което може да загубите решете дали да сте дипломатични или не.
Стрелец
Това е ден, в който може да ви се прииска да поемете в нова посока. Първо разучете нужните стъпки, преди да се втурнете в новото. 
Козирог
Този вторник може да се окаже решителен за бизнеса ви. Изходът от значими договаряния ще даде изясненост за бъдещето ви.
Водолей
Това е ден, в който ще би трябвало да вършиме всичко в последния миг. Ако се мобилизирате може да съумеете с всичко.
Риби
Този вторник ще се наложи да взимате бързи решения. Те ще са натоварени и с отговорности. За тях също ще би трябвало да действате бързо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР