Овен Този вторник може усетите силна нужда от промени. Старайте

...
Овен Този вторник може усетите силна нужда от промени. Старайте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26 март

Овен
Този вторник може усетите мощна потребност от промени. Старайте се градивно и намерено да проявявате усеща, не бягайте от проблемите и давайте отговори, когато ви ги желаят. Важен въпрос може да получи пролонгация.
Телец
Този вторник доста остро може да бъде подложен въпросът за промяна на имиджа. По-полезни ще са ви преобразувания, които изискват от вас старания (да се запишете на фитнес, например).
Близнаци
Събития или спорове в обкръжението ви ще ви накарат да преосмислите привичните настройки. Изостря се конкуренцията, битката за власт и доминиране. Най-малко от всичко в този момент е належащо да проявявате самоувереност там, където чувствате напрежение.
Рак
Сега не бързайте нищо да стартирате, другояче ще се натъкнете на проблеми, които ще ви устроят близките. Занимавайте се с подготвителни мероприятия. Това е добра опция да преосмислите проектите си и да оставите най-жизнеспособните.
Лъв
Ако можете, вземете си отмора или отложете срещи, диалози, в случай че те не се отнасят до настоящите каузи и могат да почакат. Могат да ви нервират безапелационните условия и претенциите на някои хора и сътрудници. Усложняването на събитията и довеждането на някоя тематика до крайности могат да ви тласнат към значимо решение.
Дева
Този вторник не пропускайте неочакваните откровения, хрумвания, знаци от друга тематика, която влиза в живота ви. Ревността в любовта може да докара до недомислени внезапни решения. Има възможност от преразглеждане на връзки.
Везни
През този ден може да усетите по какъв начин напрежението нараства, само че нещо може да ви тегли обратно и да ви кара да се оглеждате на фантазии и очаквания, на които не е съдено да се осъществен. Вечерта е допустима разочароваща информация, нужда да се потопите в непознати проблеми.
Скорпион
Вие можете да успокоите, да вдъхновите различен човек и в този момент това е по-полезно, в сравнение с да засядате на личните си неутешителни мисли. Възстановете потребните си привички и връзките, които ще способстват за това. Намерете компания за посещаване на фитнес залата или за вечерна разходка.
Стрелец
Този вторник може да ви изненада със сложности в работата. Не започвайте нищо ново, в случай че някъде е неотложно да отстраните хаоса или да укрепите позиции. Повече внимание отделяйте на договаряния с сътрудници.
Козирог
В персоналния живот обстановката може да е спешна, а сътрудник да демонстрира непримиримост или нарцисизъм. Развличайте се, занимавайте се с свои каузи. Някой в обкръжението ви може да се държи нападателно. Използвайте измененията, с цел да обновите договорености с сътрудници.
Водолей
Контактите, които в този момент се случват непринудено, с времето ще подхранват приходите ви. Очаква ви кондензиран с прекарвания и събития ден. Влагайте най-много старания, само че не очаквайте прекомерно доста. Емоциите ще ви пречат да мислите рационално и ще ви отвличат от първостепенните задания.

Риби
Възможни са неточности във финансовите въпроси, изостря се конкуренцията. Остра става прочувствената незадоволеност, само че избягвайте желанието да си кажете всичко, което мислите, на сътрудници. По-добре се ориентирайте върху общото дело, дайте енергийна храна на проектите си и вземете решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР