Овен Този понеделник помислете добре преди да кажете на някого

...
Овен Този понеделник помислете добре преди да кажете на някого
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 октомври

Овен
Този понеделник помислете добре преди да кажете на някого какво мислите за него. Едва ли думите ви ще трансформират индивида. Най-много да си " спечелите " зложелател.
Телец
Потърсете второ мнение по въпрос, обвързван с възпитанието на детето. Не забравяйте, че днешното потомство е доста по-различно.
Близнаци
Задачата ви през днешния ден е да се отпуснете и да помислите с освободено от грижи сърце за бъдещето. Помислете какво може да извършите за себе си. Кога сте били на екскурзия за последно?
Рак
Денят ще ви предложи огромна сцена за изява. Вашата единствена задача е да се въоръжите с цялото си самочувствие, точно то ще подсигурява триумфа ви.
Лъв
Време е да се замислите за отмора. Може да ви се коства, че в този момент не е моментът, само че умората ви подсказва друго. Не се колебайте да си вземете най-малко седмица отпуск.
Дева
Успешни ще са всички действия, свързани с обучение и връзки. Важното е да сте отворени към новото. Не си мислете, че знаете всичко, колкото и да сте положителни в тази област.
Везни
Красотата на деня ще ви подскаже, че сте на неправилен път. Имате задоволително време да се върнете на вярната посока. Помислете добре над насъбрания опит.
Скорпион
Имате някои основателни подозрения по отношение на колегата ви. Важното е да прецените до какъв брой значими са те за връзката ви. Може би дяволът не е толкоз черен
Стрелец
Това е ден, в който ще е сполучливо търсенето на ново занимание или занятие. Имате непотребна сила и любознание. Насочете ги в вярната посока.
Козирог
Днес ще имате попътен вятър. Някои действия вървят прекомерно постепенно, само че това е гаранция, че ще приключат сполучливо.
Водолей
Не се съмнявайте в качествата си. Преоткрийте активност, която сте оставили в предишното. Ще се изнендате прелестно от резултата.
Риби
Предстои ви деен ден. Не се колебайте да настоявате за по-бързи периоди, в които да се изпълнят дейностите, с цел да спечелите време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР