Овен Този понеделник не се предавайте. Остава ви съвсем малко

...
Овен Този понеделник не се предавайте. Остава ви съвсем малко
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 октомври

Овен
Този понеделник не се предавайте. Остава ви напълно малко до финалната права. Мобилизирайте волята си.
Телец
През този ден ще би трябвало да извършите компромис. Много евентуално е да се наложи да платите по-висока цена за това, което желаете, в сравнение с сте си го представяли.
Близнаци
Очаква ви сполучлив ден, в който сами няма да знаете по какъв начин тъкмо сте постигнали резултатите си. Това, обаче не е значимо.
Рак
Днес ще ви се наложи да потвърждавате своята справедливост и пълномощия. Направете го по този начин като че ли ви е прелестно. 
Лъв
Този понеделник не се престаравайте. Това може да сътвори неправилно усещане, което дълго да оспорвате.
Дева
Това е превъзходен ден за договаряния. Сега ще съумеете да привлечете на своя страна хора, които до скоро не сте си  и помисляли, че може да са на ваша страна.
Везни
Това е ден, в който ще може да научите доста неща. Ще е належащо единствено да премахнете своите угризения и да се отървете от стандартите си.
Скорпион
Днес може да бъде разкрита ваша загадка. Всъщност някой от дълго време е отгатнал вашите планове. Бъдете бдителни.
Стрелец
Днес няма да сте склонни към договаряния и взаимни отстъпки. Това може да докара до някои негативи за вас. Бъдете готови.
Козирог
Това е ден, в който да помислите за себе си. Някой ще упорства да повече внимание, само че в този момент няма да може да му го дадете.
Водолей
Този понеделник не позволявайте да бъдете употребявани в ничия игра. Каквито и благосклонности да имате към някого, дръжте повече на себе си.
Риби
Този понеделник оставете страстите в някой заключен сандък. Хладнокръвността ви в този момент ще е най-хубавото ви оръжие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР