Овен Този петък ще се опитат да ви въвлекат в

...
Овен Този петък ще се опитат да ви въвлекат в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 юни

Овен
Този петък ще се опитат да ви въвлекат в спор, в който имате другарски връзки и с двете страни. Бъдете мъдри и не се подавайте на провокации. По-скоро се пробвайте да вразумите спорещите.
Телец
Този петък ще бъде същинска буря за вас. Ще сте в центъра на неповторими събития и ще сте героят на деня. Не забравяйте, че това което покажете през днешния ден ще би трябвало да извършите още веднъж и отсега нататък.
Близнаци
Този петък ще е лек и прелестен, макар облаците, които са надвиснали над проектите през последните дни. Просто си давате сметка, че не може да контролирате всичко и няма смисъл да се ядосвате. Намерете време за медитация и/или молитва.
Рак
Този петък не прибързвайте.  Просто гледайте и изчакайте. Колкото и да ви се коства необикновено това е печелившата тактичност за вас.  Ще се учудите на вътрешното успокоение, което ви е обзело. Интуицията ви няма да ви подведе.
Лъв
Днес ще ви се стоварят спомагателни отговорности. Не се стремете да работите за двама, а съобразете ресурсите с изискванията, в които се намирате.
Дева
Отсега се обадете на роднините си, с цел да се разберете по какъв начин ще прекарате уикенда. Предстои ви фамилна среща и се постарайте освен да присъствате на нея, само че и да допринесете за това тя да протече на равнище. Не пестете откъм време и средства.
Везни
Днес не си правете илюзии по отношение на връзките с хората. Ако има проблем благите очи и думи няма да смекчат нещата.  Бъдете реалисти и не забравяйте смисъла на думата „ компромис ”.
Скорпион
Днешният ден ще е прекомерно гръмък и тежък.  Ако ви следва работа нагласете екрана тъй че светлината да не е толкоз ярка.  Пуснете си приятна, само че ненатоварваща музика, въобще въоръжете с всички начини да улесните деня си.
Стрелец
Вашият ден ще премине леко, само че доста от събитията ще ви дадат скъпа информация. Бъдете безмълвни и наблюдателни. Това, което видите и чуете през днешния ден ще ви е от изгода в близкото бъдеще.
Козирог
Днешният ден ще е изключително сполучлив за вас. Ако ви следва значима среща изберете облекла в алено, само че със златист детайл. Бъдете прями и не се опасявайте да атакувате. 
Водолей
Днес може да си позволите да се поотпуснете.  Достатъчно напрегнати бяха последните дни за вас. Прекарайте деня с индивида, който най-вече обичате или с който ви е най-приятно да контактувате.
Риби
Днешният ден ще ви сервира вест, която може да приемете като отмъщение за ваши предходни неприятности и проблеми. Не злорадствайте, обаче. Всяко негативно възприятие към някого може да се върне назад при вас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР