Овен Този петък не губете ценно време да се чудите

...
Овен Този петък не губете ценно време да се чудите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 септември

Овен
Този петък не губете скъпо време да се чудите кое и по какъв начин е допустимо. Наблюдавайте деликатно обстановката и си направете съответните заключения.
Телец
Този петък уважението ви към околните би трябвало да е на равнище. Съществува риск да забравите, че хората, с които поддържате връзка имат своите усеща и да развалите някои връзки.
Близнаци
Този петък шансът за изненадващи срещи и потребни запознанства е много висок. В края на деня си отваряйте ушите добре, тъй като може да научите забавна информация.
Рак
Денят надмине и най-смелите ви упования. Ще получите всичко мечтано. Не преставайте да мечтаете, всеки има право да си показва най-хубавите неща за себе си, а вие и ги заслужавате.
Лъв
Този петък се доверете на чувствата си или в краен случай разсъдъка, само че единствено вашия. Съветите на другите няма да ви свършат работа по простата причина, че никой различен, с изключение на вас, не е толкоз добре осведомен с тематиката.
Дева
Този петък е добре да извършите точни планове на финансите си. Много близо сте до реализирането на ваша фантазия.
Везни
Този петък може да срещнете компликации в общуването с обичания ви човек. Обсъдете казуса си единствено с човек, на който имате доверие и всичко ще е наред.
Скорпион
През този ден оставете възприятието си за комизъм вкъщи или най-малко по-голямата част от него. Има риск да останете неразбрани, като грешката няма да бъде в събеседника ви, а в прекомерно двусмислените ви думи.
Стрелец
Този петък към обяд може да изпаднете в обстановка, в която да търсите излаз от ненадейно настъпило комплициране. Това ще е добре пристигнало за вас, защото през последните сте натрупали много непотребна сила.
Козирог
През този ден ще ви е мъчно да се концентрирайте, което е напълно обикновено преди идните три почивни дни. Не се опитвайте да измененията нещата, няма да се получи, а и никой няма да забележи.
Водолей
Това, което търсите е тъкмо до вас, тъй че не се вглеждайте прекомерно далеко. Това напълно не значи,че намалява качеството им. Бъдете повече оптимисти.
Риби
За да имате един сполучлив и прелестен ден наградите на помощ въображението си. Освен това се пробвайте да доведете нещата до край. В никакъв случай не се отхвърляйте на половината път.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР