Овен Този петък е възможно личните ви потребности да вземат

...
Овен Този петък е възможно личните ви потребности да вземат
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 април

Овен
Този петък е допустимо персоналните ви потребности да вземат връх над всичко. Това по принцип не е хубаво, само че в случай че не пречи на близките, не си заслужава да се борите със себе си.
Телец
Днешният ден ще бъде доста противен за персоналните ви връзки. Внимавайте за дейностите и постъпките си и най-много за приказките си. Възможно е да изгорите мостове, които в следствие надали ще можете да изградите още веднъж.
Близнаци
Този петък е добре да прекарате деня с хора, които не сте виждали от дълго време и съвсем сте не запомнили. Това са хора, с които в предишното сте били близки другари, само че по една или друга причина живота ви е разделил.
Рак
Този петък няма да сте волни в степента, в която желаете. Съобразявайте се с тези условия и направете по този начин, че да ви чуят. Не се оставяйте да ви водят за носа и да ви споделят, какво би трябвало или не би трябвало да вършиме.
Лъв
Този петък обърнете особено внимание на всички въпроси, които касаят персоналния ви живот. Усилията ви ще бъдат възнаградени по най-хубавия метод и няма да съжалявате за тях.
Дева
Този петък може да се окажете инструмент в нечии ръце и с вас да се опитат да извадят горещите кестени. За да избегнете тази обстановка не се впускайте в никакви случки. Има и други способи за развлечение.
Везни
Този петък бъдете сдържани. Външно би трябвало да бъдете уверени и спокойни, колкото и да ви е мъчно и от вътрешната страна да изгаряте от яд или някакви други усеща.
Скорпион
Този петък денят ще е добър за взимането на значими решения в персонален проект. Ако намерите нужните сили в себе си даже ще можете да влезете в историята. Само помислете тъкмо от коя врата ще влезете, с цел да не се окаже неверната.
Стрелец
Този петък се пробвайте да вдигнете всички бариери, които ви разделят от близките. Това ще ви помогне да разберете другите, пък и те вас. Ако се пандизите в себе, няма да постигнете нищо с изключение на една меланхолия.
Козирог
Този петък за вас ще е най-добре да прекарате деня в приятна компания. Денят ви ще бъде впечатляващ и запаметяващ се и ще имате възприятието, че няма невъзможни неща.
Водолей
Този петък няма изпитвате особена потребност от другарство. Не се борете с желанието си да останете сами. Просто кажете на най-близките си къде могат да ви намерят, с цел да не се тормозят ненужно.
Риби
Този петък ще бъдете в една от най-хубавата си форма. Хората към вас с неспокойствие и спотаен мирис ще чакат всяка ваша последваща стъпка. Ще би трябвало да се разкъсате на 100 места, само че всичко ще ви се получава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР