Овен Това е седмица, в която няма да имате равни

...
Овен Това е седмица, в която няма да имате равни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 6-12 декември

Овен

Това е седмица, в която няма да имате равни на себе си по степен на мотивация. Ще сте способни да се справите с всичко, даже да имате минимални знания и умения по въпроса. Най-важната ви задача е да не допускате  пристъпи на яд и нервност. Това се отнася най-много за дните вторник и сряда. Не забравяйте, че нарасналата настъпателност от ваша страна може да попречи на осъществяването на личните ви проекти. Опитайте се да намерите време да се уедините и да откриете нужното успокоение. През почивните дни не се захващайте с домакинска работа. 

Телец

Новата седмица ще изисква от вас нерешителност в мислите и дейностите. Освен в случай че, несъмнено, не желаете всички да знаят вашите секрети, само че това надали ще е потребен ход за вас. В сряда, при решаването на служебни въпроси е най-добре е да се сътрудничите с доверени сътрудници. Сега не е моментът да рискувате с хора, които познавате неотдавна. В петък избягвайте претъпканите места и шумните компании. През почивните дни обърнете внимание на дребните неща и елементи, те могат да ви насочат към доста забавни неща.

Близнаци

Тази седмица ще редувате дейни моменти и такива на отмора. Периодът ще е извънредно работлив. В персонален проект ще изживеете моменти на извънредно благополучие. Ще се радвате на реципрочност и естетика във връзката ви. В четвъртък и петък нищо няма да е в положение да попречи на устрема ви към постигането на набелязаните от вас цели. През почивните дни оставете време за изкуство. 

Рак

През тази седмица няма да може да си вдигнете главата от работа. Опитайте се да мислите далновидно. Вложеното от вас в този момент ще ви даде големи преимущества в бъдеще.  Ако имате потребност от помощ - не се колебайте да я поискате. Почти невероятно ще бъде да се справите с всичко без някой да ви подаде ръка. В четвъртък и петък намерете време да си починете най-малко за няколко часа. През почивните дни може да се наложи да довършите някоя служебна задача, само че си оставете време и за обич.

Лъв

През тази седмица ще можете да се справите с някои наболели въпроси, свързани с финансовото ви положение. Първата половина на седмицата е удобна за сключването на контракти. Успешни ще са и командировките. В сряда и четвъртък ще сте истинско  въплъщение на общителността. В петък се пробвайте да говорите по-малко и да анализирате повече. Няма да е неприятно да демонстрирате по-активно служебните си умения. Почивните дни отделете на фамилията си. 

Дева

Тази седмица е подобаваща за дълги пътувания и командировки. Предстоят ви срещи с забавни и значими хора. Ще установите скъпи контакти. Покажете най-хубавото, на което сте способни. В средата на седмицата отделете време за планирането на празничните дни.  обмисляне на идната ви отмора за празниците. В петък съществува риск от спор на работното място. През почивните дни не забравяйте за значим рожденик.

Везни

Очаква ви седмица на положителни вести и приятни инициативи. Още в понеделник ще научите нещо ново. Проявете твърдоглавие и резултатите няма да закъснеят. В сряда на напред във времето ще излезе значим фамилен въпрос, който ще изисква бързата ви реакция, с цел да го разрешите. В петък ще усетите прилив на сили. Използвайте го, с цел да приключите всички каузи, които чакат своята развръзка. През почивните дни не правете нищо, което ви натоварва даже в минимална степен. 

Скорпион

Седмицата ще ви подари с доста другарство с приятни и забавни хора. Най-хубавите неща ще се случат в персонален проект. Основните ви различия с колегата ви ще се разрешат и ще останат единствено позитивните усеща посред ви. В четвъртък или петък може да получите предложение за нова работа. Очаква ви повишение на приходите ви. През почивните дни наблегнете на физическата интензивност. 

Стрелец

През тази седмица проектите ви ще зависят от това дали ще имате воля и време да се заемете с в действителност значими задания. Необходимо е да имате рационален метод към решаването на проблемите, да се опитате да игнорирате прекомерните страсти, защото в този момент те единствено ще ви пречат. Насочете силата си към решаването на най-наболелия проблем сега. През почивните дни се пробвайте да не прекалявате с назиданието и рецензията, а най-хубаво ще е въобще да не прибягвате до тях.

Козирог

През тази седмица ще имате грандиозни проекти. Те ще бъдат сложни за осъществяване, по тази причина е по-добре да ги съкратите, като обективно оцените опциите си. Възможни са бизнес пътувания в сряда и четвъртък, което ще ви разреши да се отърсите от мисълта за някои проблеми. През почивните дни вашите остроумни, само че не прекомерно правилни изявления могат да предизвикат конфликтна обстановка. Точно в този момент няма потребност от сходна ескалация на напрежението.  Опитайте се да деянията оптималната степен на приемливост. 

Водолей

През тази седмица ще получите скъпа помощ и съвет от другари. Опитайте се да погледнете на обстановката от позиция на непряк наблюдаващ и да охладите пристрастеностите. Възможно е да се ядосате за дреболии и това да отнеме от силата ви, която ще ви е нужна за доста по-важни неща. В петък ще може да се уверите в коректността на ваш непосредствен. Ако се замислите притежавате доста повече, в сравнение с множеството хора към вас.  

Риби

През първата половина на седмицата ще би трябвало да работите интензивно, с цел да извършите дилемите, които сте си сложили. Истината е, че сте закъснели доста с някои от тях, само че имате сериозен късмет да наваксате. В четвъртък ви чака значима среща. Подгответе се добре за нея, не казвайте нищо ненужно и отвън това, което ви питат. В петък ще може да се успокоите по отношение на значим въпрос, обвързван със фамилията ви. Почивните дни посветете на креативна активност и изкуство. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР