Овен Това е седмица, в която е добре да се

...
Овен Това е седмица, в която е добре да се
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 30 ноември - 6 декември

Овен
Това е седмица, в която е добре да се обърнете към експерт, когато имате нещо по-сложно за решение. Това ще ви спести доста време и блуждаене в търсенето на вярното решение. Не се тормозете, че може да изглеждате невежи. Експертите са тъкмо за това - да оказват помощ, когато ми е нужно. В персонален проект е добре да усмирите страстите си и да дадете повече независимост на обичания ви човек. Прекарайте почивните дни, като се опитате да сте по-добри към половинката си.
Телец
Седмицата може да ви донесе много изненади в персонален проект. Вашата половинка се намира в сложен интервал и това няма по какъв начин да не се отрази на връзките ви. Проявата на ревнивост ще ви помогне да уредите зародилите разногласия и въпроси. Верен път към излизане от обстановката е проявата на самообладание. Каквото и да се случи е значимо да не изпадате в унизителни обстановки и да се държите с достолепие. През почивните дни никога не прибягвайте до изясняване на връзки.
Близнаци
Това е седмица, в която ще може да измененията доста от нещата във ваша изгода или най-малко те да се случат по метода, по който ще си ги представяли. Сега имате шанса да се вкарат вашите правила тъй че бъдете настойчиви и не пропускайте шанса, който ви се дава. Сряда и четвъртък ви чакат положителни вести, свързани с персоналния ви живот. През почивните дни отделете задоволително време на фамилията си.
Рак
Тази седмица ще бъде изпълнена с страсти. Вашата задача ще бъде регулирате и да потушите негативните от тях. Член на фамилията ви има потребност от помощ. Не прибягвайте до обвинявания, резултатите може да са непредвидими. В петък в работата ще изникне незабавна задача - тъй че не бързайте да си тръгвате по-рано. През почивните дни намерете време да прекарате задоволително часове измежду природата, с цел да възвърнете салдото си.
Лъв
През тази седмица ще ви се коства, че единствено вие сте прави. Това може и да е по този начин, само че до момента в който останалите са на друго мнение може да постигнете доста. Задачата ви е да убедите сътрудниците си в правотата ви, само че това би трябвало да стане по един доста грациозен и непоказен метод. Вдъхновение за тази нелека задача ще получите вкъщи, където ще царува мир и естетика. Време е да помислите за коледните дарове.
Дева
През тази седмица ще излязат нескрито ваши неточности. Не се опитвайте да ги потулвате. Всеки бърка и това е изцяло обикновено. Нещо повече - постоянно грешките ни са най-хубавите ни уроци. Постъпете умно и започнете да коригирате това, което би трябвало. В края на седмицата ще имате първите резултати. Може да се наложи да вземете спомагателна работа за почивните дни. 
Везни
През тази седмица ще ви вълнуват не толкоз съществени въпроси и по този начин би трябвало да бъде. Това е време, в което да си починете от тежките мисли. Насочете вниманието си към действия, свързани с хубостта. Периодът е добър за смяна на прическата, провеждането на козметични процедури или осъществяването на лек ремонт вкъщи.
Скорпион
През тази седмица на напред във времето ще излезе разрешаването на любовен проблем. Няма по какъв начин да си затваряте очите за него. Време е да се подхващат решителни стъпки и дейности. Ситуацията на неустановеност ви изтезава и това прекомерно отразява на активността ви в други сфери. Сряда ще бъде денят на истината. Каквато и да е тя - я приемете. Всичко е за положително. През почивните дни отпразнувайте смяната в живота ви. 
Стрелец
През тази седмица ще получите дълго чакано самопризнание. Ще се учудите, че вълнението което сте очаквали е доста по-слабо. Това е по този начин тъй като към този момент сте пораснали и помъдрели. Освен това в сряда може да се появи нова и значима задача. Вложете цялата си сила в нея. В петък пазете силите си и не започвайте нищо, което изисква прекомерни физически старания. През почивните дни не се впускайте в грандиозно почистване вкъщи. 
Козирог
 Зодиите, на които НИКОГА да не споделяте тайните си Зодиите, на които НИКОГА да не споделяте тайните си
Както има хора, на които може да разчитате изцяло да пазят тайните ви, по този начин има и такива, за които е доста мъчно да пазят споделената...
През тази седмица ще може да се разтоварите от доста съществени задания. Дори да имате още време до крайния период и приключете всичко което е допустимо. Време е да освободите съзнанието си и да го насочите към обмисляне на организирането и празнуването на идните празници. Ако към момента не сте измислили дарове - време е да го извършите. Не забравяйте, че книгата постоянно един превъзходен вид за изненада. През почивните дни обърнете внимание на външния си тип.  Време е да започнете постоянни физически извършения. 
Водолей
През тази седмица ще разберете, че сте закъснели с много неща. Това не е причина да изпадате в суматоха, само че сигурно ще би трябвало да забързате темпото. Използвали сте всички оправдания и към този момент нямате извинения. В персонален проект се разхождате върху тъничък лед. От вас се чакат отговори и към този момент няма за по кое време да протакате. Бъдете почтени с другите само че и със себе си. През почивните дни ще имате потребност от уединение. Потърсете най-хубавия метод за това.
Риби
Очаква ви седмица, в която ще би трябвало да се преборите с доста от демоните в главата ви. Ако се чувствате зле не се колебайте да потърсите профилирана помощ. Важното е да не изпадате в обезсърчение и да извършите всичко допустимо, с цел да възвърнете душевното си равновесие. Не забравяйте че доста хора ви обичат и че вие означавате доста за тях. Използвайте целия си боеприпас, с цел да върнете още веднъж насладата в живота си - рисувайте, пейте, тичайте, скачайте...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР