Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате.

...
Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен
Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете непознати отговорности за известно време, само че се договорете за период, в който да изпълнявате това. В противоположен случай ще ви е мъчно да се отървете. В персонален проект няма да имате от какво да се оплаквате в случай че не сте решили да усложните живота си. Използвайте остатъка от лятото, с цел да извършите съзнанието си с лято и слънце. Почивните дни не изпълвайте с никакви служебни задания.
Телец
Това е седмица, която да посветите на общуването. През интервала може да подобрите връзките с всеки човек - родственик или сътрудник. Новата обстановка ще ви даде доста преимущества, само че не бързайте да се възползвате от тях. В сряда може да получите добра вест. В края на седмицата ще получите забавно служебно предложение. В почивните дни дайте всичко от себе си, с цел да извършите обичания и човек благополучен.
Близнаци
Тази седмица ви е дадена, с цел да се погрижите за себе си. Много е значимо да си дадете отмора. Ако към този момент сте били в отпуск - значи не ви е задоволително. Осигурете си още почивни дни, с цел да не се постанова да излизате в болничен. Умерените водни процедури ще се отразят добре на тялото ви. Пазете се от мраз, само че и от прекомерно горещина. Спазването на салдото ще ви обезпечи сполучливото прекосяване на седмицата.
Рак
През тази седмица очаквайте добре вест, обвързвана с работата ви. Не се колебайте да вършиме оферти и да давате хрумвания за по-добро осъществяване на работата. Всяко ваше изпитание в този момент ще бъде високо ценено и прието на по-късен стадий. В персонален проект ще имате някои компликации, които ще ви слагат много въпроси. Вероятно сте пропуснали значим миг във връзката си, към който ще би трябвало да се върнете, с цел да оправите нещата.
Лъв
Най-важната задача през тази седмица ще бъде да се движите напред към заветната ви цел. Не позволявайте на никаква рецензия да ви отхвърля или да ви кара да се колебаете. Сега е доста значимо да вярвате в себе си, даже в случай че това не е по този начин. Опитайте се да черпите кураж и ентусиазъм от всякъде. Не се тормозете да работите, както ви е комфортно. Сега е значим крайният резултат, а не методите за постигането му.
Дева
През тази седмица би трябвало да деянията своята виртуозност в общуването. Спазвайте идеалния баланс. Всичко, което може да кажете в този момент, както би трябвало ще ви завоюва доста повече, в сравнение с очаквате. Някаква неточност в връзката обаче може да ви донесе и огромни загуби. През втората половина на седмицата очаквайте добра вест, която в случай че употребявате добре може да промени живота ви към по-добро. В персонален проект не притискайте колегата си.
Везни
През тази седмица не се взирайте прекомерно дълго в илюзии. Плановете ви са положителни, само че значима част от тях няма действителна основа. В първите дни на новата седмица поработете върху тази част. След това може самоуверено да действате за реализирането им. В края на интервала не се предоверявайте на никого. Споделената информация може да бъде употребена против вас.
Скорпион
През тази седмица е доста значимо да прецените добре силите и благоприятни условия преди да се захващате за огромни каузи и да вършиме грандиозни проекти. В никакъв случай не давайте обещания. Почти никое от тях няма да съумеете да извършите. Макар че това няма да зависи от вас, отговорността ще бъде ваша. В здравословен проект помислете по кое време може да отделите време, с цел да извършите вашите профилактични прегледи.
Стрелец
Това е седмица, в която ви чака нова обич. Сега летите на облаци, само че е хубаво понякога да слизате на земята. Още е рано за огромни проекти. Наслаждавайте се на момента и бъдете откровени. От време на време помисляйте дали и насреща са изцяло откровени. Ако имате някакви подозрения не ги подминавайте, само че и не се вторачвайте в тях. Просто ги имайте поради.
Козирог
През тази седмица вашето положително въодушевление ще е от изключителна значимост за развиването на нещата ви. Ако ви предстоят срещи не може да си позволите неприятно въодушевление. В свободното време се посветете на своето занимание или на дълги разходки измежду красива природа, с цел да се отърсите от отрицателните мисли. В средата на интервала може да получите любовно самопризнание. Не бързайте с отговора, само че и внимавайте да не нараните възприятията на индивида насреща.
Водолей
През тази седмица вашата роля ще е решаваща за развиването на работата в офиса. У дома също ще сте скъп и чакан асистент. Пригответе се да преодолеете доста трудности и да имате натоварени моменти. Всичко ще премине добре, изключително в случай че не се пробвате да се страхувате, че няма да се справите. Последвалата признателност ще ви направи същински щастливи. В края на седмицата не оставайте вкъщи. Среща с другари ще ви разнообрази, а и ще ви даде чудесни хрумвания за бъдещето ви развиване.
Риби
Тази седмица ще стане едно ново начало за вас. Трябва да се отървете от доста неща - страхове, упования, очаквания и даже вярвания. Концентрирайте се върху себе си и развиването на позитивните ви качества и умения. Направете по този начин, че да сте непрестанно заети и да не ви остава време за прекомерно вглъбяване. Физическата интензивност ще способства доста за това да се чувствате добре. Ако имате прогрес в тази област не се колебайте да си поставяте нови цели за реализиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР