Овен Това е един изключително подходящ ден за занимания със

...
Овен Това е един изключително подходящ ден за занимания със
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Това е един извънредно подобаващ ден за занимания със спорт и физическа работа. Освен това ще бъде сполучлив и за взаимен бизнес, финанси и придобиване на взаимно имущество. Проявата на персонална самодейност и възприятие за водачество в професионалната и научна сфера ще Ви донесат триумф. Възможно е присъединяване в секретни разработки, свързани с военни планове.

Телец
Днес сте се събудили, погледнали сте се в огледалото и сте помислили, че не би било зле нещо да се промени. И сами знаете, че е по силите Ви, да извършите това. Ако нещата опират до козметични процедури, разлистете брошури на тази тематика, и се посъветвайте с другари. Ако имате предпочитание да минете на диета, помнете, че е доста по-лесно да понесете рестриктивните мерки, в случай че някой различен Ви прави компания. Ами в случай че паралелно с Вас е човек, който желаете да се запознаете по-от близо? Предложете да се причисли към Вас, дружно изработете тактика и действайте. Съревнователния дух ще направи това още по-интересно!

Близнаци
Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак
Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е изцяло подобен, какъвто сте си го представяли. Нити е по-добър, нито е по-лош - просто е друг. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, тъй като другояче разочарованието може да се окаже доста мощно, а и несъвместимо със взаимния живот.

Лъв
Не отнемайте опцията на своите другари и сътрудници да показват своите мисли, нито пък се опитвайте да противопоставите техните ползи на своите лични. Ако на колегата Ви в бизнеса или на спътника (спътничката) Ви в живота ненадейно потръгне, той (тя) драговолно ще подели с всички вас това, което има, и ще опише всичко, което знае. Това е прелестно време за неофициални преговори и нови контакти. Общуването в фамилията ще стане по-приятно, в случай че с Вашата половинка ви свързва същинско другарство и общи увлечения.

Дева
Днес всичкото свое внимание ще посветите на забавен непряк план. Гмуркайте се в него с главата надолу и се възползвайте от цялата тази сила, която не Ви е дала покой през цялата нощ. Това цялостно потапяне ще Ви донесе доста приятни чувства, като че ли употребявате нова част от мозъка си и израствате в ново направление. Споделете щастието си с новия другар, който ще се окаже отличен резонатор за нови хрумвания, а и няма да имате опция, да се ровите прекомерно на надълбоко. Понякога човек би трябвало да си поеме въздух!

Везни
Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия обичан човек, защото преди всичко за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте задоволени, само че къде ще бъде тогава Вашата половинка?...Май това не е известно никому...

Скорпион
Дори и в никакъв случай до в този момент да не сте вярвали в любовта от пръв взор, през днешния ден ще се наложи да повярвате, тъй като тъкмо таква обич ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, само че при всички положения никой няма да бъде в положение да даде разумно пояснение на това, което Ви се случва...

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
Днес дребните наслади в живота ще имат доста по-голямо значение от какъвто и да е разкош. Ще получавате голямо наслаждение от връзката с природата, простотата и скромността. Животът на необятна нога постоянно наподобява доста примамливо, само че всега всичко, което е допълнително, генерира напрежение, неприятности и несъразмерни разноски. Така че в този момент е доста значимо да се концентрирайте на най-главното. Направете си лист на това, което фактически Ви е нужно, и ще се убедите, какъв брой елементарно може да си облекчите живота.

Водолей
Днешният ден е подобаващ за другарство – и с сътрудници, и с родственици. Всичко ще минава хармонично. Ще зародят нови тематики за разискване. Може да Ви бъде даден добър съвет в интересуващата Ви област. Денят е подобаващ и за другарство с близки родственици. От сутринта може да се занимавате с оформяне на документи. Бъдете деликатни при шофиране.

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР