Овен Това е добър ден за покупки на вещи, свързани

...
Овен Това е добър ден за покупки на вещи, свързани
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 юли

Овен
Това е добър ден за покупки на движимости, свързани с интериора. Денят също е подобаващ за укрепването на прочувствените връзки с близки за вас хора.
Телец
Това е ден, в който да работите умерено и бе да бързате, а вечерта се заемете с нещо, което ще донесе хубост в дома ви. Например купете саксии и посадете цветя или се заемете с тези, които към този момент имате.
Близнаци
Днес е точния миг да мобилизирате всичките си привички и познания насъбрани през годините. Възможно е да реализирате някоя концепция, която от дълго време отлежава в главата ви. Не пропускайте момента.
Рак
Ако имате някакви задължения през днешния ден ще имате опция да ги върнете. Няма значение дали става въпрос за парични заеми или връщане на услуга, която са ви създали преди време.
Лъв
Много от дълго време търсите решение на доста безизходен проблем. Днес се отдайте на медитация и е доста евентуално решението единствено да изплува в главата ви и ще има да се чудите, по какъв начин не сте го видели до момента.
Дева
Тази сряда забравете, че съществувате материални облаги. Съсредоточете се в духовното и възстановяване на нематериалните ви полезности. След духовното ще пристигна миг на възстановяване и на материалното ви положение.
Везни
Това е ден за пътешестване. Ако ви се обрисува командировка, през днешния ден е точния миг за нея. Това ще ви разтовари от ежедневните грижи и ще помогне за възобновяване на психологичните ви сили.
Скорпион
Тази сряда не би трябвало да пропилявате силите и силата си на вятъра. Съсредоточете ги в публично потребни действия или в работното си място. С други думи, в този миг би трябвало да забравите за всевъзможен нарцисизъм.
Стрелец
Това е ден за равносметка. Потърсете положителните неща, които сте създали напоследък и се поздравете. Има за какво!
Козирог
Това е ден, в който да забравите за неприятното. Него постоянно го има, само че какво ще стане, в случай че всички обръщаме внимание единствено на него?
Водолей
Това е ден, който да посветите на сбъдването на ваша фантазия. Сега ще сте изпълнени с ентусиазъм. Не подценявайте нито едно ваше скимване.
Риби
Това е ден, в който да потърсите нов метод за почивка и развлечение. Втурнете се самоуверено в търсенето и не слушайте тези, които се пробват да ви спрат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР