Овен Това е ден, в който трябва да проявите максимална

...
Овен Това е ден, в който трябва да проявите максимална
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 септември

Овен
Това е ден, в който би трябвало да деянията оптималната интензивност в работата. Рискувате да изпуснете преференциална договорка и сериозна облага от нея.
Телец
Потърсете второ мнение при решаването на фамилен проблем. Погледът от вън постоянно е доста по-обективен и потребен.
Близнаци
Ако нещо ви изтезава не се колебайте да го споделите с ваш непосредствен другар. Споделена тъга - половин тъга. Не се срамувайте от проблемите си.
Рак
Денят ще ви даде доста благоприятни условия за дейности и изява. Съществува риск да не се възползвате от нито една от тях, тъй като не може да решите от кое място да започнете.
Лъв
Денят допуска да извършите смяна в графика си. Ако не се чувствате подготвени да се заемете с това, което би трябвало най-добре отложете всички срещи.
Дева
Тази сряда ще може да уредите всички въпроси, които биха могли да се разрешат с договаряния. Използвайте всичките си козове и бъдете настоятелни до дъно.
Везни
Тази сряда ще намерите малко богатство или просто ще имате повече шанс. Насладете се наволя на щастието си. Време е да се замислите по какъв начин да си осигурите повече моменти на развлечение.
Скорпион
През този ден ви чака триумф на персоналния фронт. Борбата беше сериозна, тъй че заслужавате всичко, което сте постигнали. Може и да отпразнувате.
Стрелец
Бъдете великодушни в този ден. Доброто въодушевление и готовността за схващане ще ви предпазят от неправилна оценка за някого. Отделете време за спорт.
Козирог
Тази сряда ще може да си позволите повече искреност от нормално. Използвайте случая, с цел да споделите ваше мнение, което таите прекомерно дълго.
Водолей
Тази сряда ще може да се доближите до заветна цел. Ще е належащо да извършите повече изпитание от нормално, дано това не ви стопира.
Риби
Тази сряда ще се почувствате изтощени. Разходете се напразно из града, с цел да се разтоварите от напрежението. Опитайте се да се отдалечите от всички мисли, които ви товарят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР