Овен Това е ден, в който ще трябва да се

...
Овен Това е ден, в който ще трябва да се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 септември

Овен
Това е ден, в който ще би трябвало да се преборите със себе си. Най-добре е да се замете със остарели и незавършени каузи.
Телец
Това е ден, в който всички договаряния и дейности, свързани с финанси ще имат триумф. Действайте самоуверено и решително!
Близнаци
Днес ще би трябвало да се постараете съществено, с цел да постигнете задачата си, само че в последна сметка ще съумеете! Хубавото не идва елементарно!
Рак
Това е ден, в който ще имате сериозен триумф. Изиграйте с приятност и горделивост ролята си на победител!
Лъв
Очаква ви извънреден триумф. Всичко ще върви по вода. От вас се желае единствено да следвате, авансово начертания проект.
Дева
Денят няма да ви сервира предстоящите чудеса. Само, с помощта на изключителните ви старания ви чака осъществяването на мечтаното.
Везни
Денят ще ви даде тишина и успокоение. Не стойте със скръстени ръце. Използвайте шанса да действате по ваш усет.
Скорпион
Всичко, което извършите през днешния ден ще има своите последствия. Постарайте се да сте доброжелателни и откровени, както и да давате това, което бихте желали да ви се върне. 
Стрелец
Днес ще може да избирате на чия страна да застенете. Не избирайте лесното. Положете старания, с цел да изявите добродетелите си. 
Козирог
 Седмичен хороскоп за 21-27 септември Седмичен хороскоп за 21-27 септември
Овен Седмицата ще стартира с нуждата от незабавното разрешаване на някои проблеми. Най-вероятно те ще са свързани с любовни въпроси...
Денят ви дава късмет за триумф. Труден триумф, само че с дълготрайни и позитивни последствия. Постарайте се!
Водолей
Денят ще ви даде опция да излезете преди всичко в региона ви на активност. Въоръжете се със самочувствие и мобилизирайте ресурсите си!
Риби
Денят ще ви зарадва с повече свободно време, в сравнение с сте очаквали. Не го пропилявайте, имате много работа за наваксване. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР