Овен Това е ден, в който ще може да постигнете

...
Овен Това е ден, в който ще може да постигнете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 септември

Овен
Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва единствено да сте изцяло праволинейни и да не се отклонявате със странични действия от главните.
Телец
Днес ще сте стопанин на деня си. Каквото ви се желае - това може да вършиме. По някакъв метод ще избягате от светлината на прожекторите.
Близнаци
Днес ще имате свободата сами да решите с какво да се заемете. Тъй като ще ви върви като по вода може да отменете някои от по-сложните задания.
Рак
Това е ден, който може да способства за по-доброто ви финансово положение. Бъдете настоятелни при постигането на задачите, които сте набелязали.
Лъв
Това е добър ден за връщане на задължения. Също по този начин може да се заемете с почистване на дома или работното ви място от непотребни движимости.
Дева
Съзнанието ви през днешния ден ще е ориентирано към любовните въпроси. Ще имате способността да взимате правилни и рационални решения, неподвластни на страстите.
Везни
Може да се каже, че това е вашият ден. Действайте самоуверено и безкомпромисно, даже в сфери, в които не сте се чувствали доста сигурни.
Скорпион
Очаква ви сполучлив ден. Сега вашите хрумвания ще бъдат признати благосклонно. Не се колебайте да давате оферти. 
Стрелец
Денят обрисува неразбираеми проекти. Проверявайте всичко, което вършиме по няколко пъти. Избягвайте поемането на самодейност.
Козирог
Днес самоуверено може да си намисляте стремежи. Каквото не си пожелаете - това няма да се сбъдне. Вечерта не забравяйте да се почерпите.
Водолей
Днес страстите ви ще се опитат да вземат връх. Опитайте се да останете на първо място рационални и да не предриемате дейности, провокирани от възприятията ви.
Риби
Този вторник не искайте прекомерно доста. Както от себе си, по този начин и от другите. Умереността ще е думата на деня.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР