Овен Това е ден, в който ще имате поле за

...
Овен Това е ден, в който ще имате поле за
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 октомври

Овен
Това е ден, в който ще имате поле за изява. Можете доста повече, в сравнение с си представяте. Развихрете се!
Телец
Това е ден за съществени придобивки. Потърсете най-хубавото за себе си и си го осигурете.
Близнаци
Днес не търсете изключителни мотиви, с цел да се поглезите. Ако се чувствате претрупани - значи имате потребност и толкова.
Рак
Този вторник не бъдете прекомерно подозрителни. Нещата са такива, каквито наподобяват - нито повече, нито по-малко.
Лъв
Днес може да станете очевидец на неизмеримо събитие. Много е значимо да хванете всеки един миг от протичащото се и да го запомните.
Дева
Днес е добър ден за това да покажете на какво сте способни. Единствено неуместна свенливост би могла да попречи на триумфа ви.
Везни
Днес ще получите повече от предстоящото. Това е напълно обикновено. Помислете дали не би трябвало да вземете и нещо забравено.
Скорпион
Този вторник може да ви е малко скучно. Все отново не го превръщайте в покруса и не си търсете белята. Намерете хубостта в тишината.
Стрелец
Днес се пробвайте да изпреварите събитията. Вашето преимущество ще ви спести много главоболия. Само не използвайте лакти.
Козирог 
Този вторник може да научите изненадваща информация за някого. Това би трябвало да ви подскаже да не се предоверявате изключително при нови познанства.
Водолей
Днес не се насилвайте да вършиме нещо, което не ви е по усета. Покажете, че не сте склонни към взаимни отстъпки, изключително в случай че насреща не се предлага нищо.
Риби
Този вторник ви чакат приятни завършения, свързани с изкуство. Не отхвърляйте предложения за креативен събития  и им се насладете напълно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР