ОвенТи заслужаваш любов и ще я получишЕйми ПулерТелецНякои жени избират

...
ОвенТи заслужаваш любов и ще я получишЕйми ПулерТелецНякои жени избират
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 1 декември според зодията

Овен

" Ти заслужаваш обич и ще я получиш "

Ейми Пулер
Телец

" Някои дами избират да следват мъжете си, други фантазиите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се разсъни един ден и да ви кажe, че към този момент не ви обича! "

Лейди Гага
Близнаци

" Да бъдеш мощно обичан от някого ти дава мощ. Да обичаш мощно някого ти дава кураж! "

Лао Дзъ
Рак

" Да обичаш значи да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разрушено. За да избегнете това, не би трябвало да се обвързвате с друго живо създание, даже с животно. Обградете се с занимания и разкош. Заключете сърцето си на несъмнено в ковчега на своя нарцисизъм. Там, на това мрачно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш значи да бъдеш уязвим. "

Клайв Левис

Лъв

" Когато изпадна в обезсърчение си припомням, че през годините, истината и същинската обич постоянно са побеждавали. Имало е тирани и убийци и в даден миг те са изглеждали непобедими, само че най-после, те постоянно падат. "

Махатма Ганди
Дева

" Научаваш се да обичаш още веднъж, когато се влюбиш още веднъж. "

Адел
Везни

" Да бъдеш самоуверен значи да обичаш някого безусловно и да не очакваш нищо в подмяна "

Мадона
Скорпион

" Как те обичам? Нека изброя методите: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да доближи! "

Елизабет Браунинг
Стрелец

Обичам те, както се обичат избрани тъмни неща. Тайно, сред сянката и душата. "

Пабло Неруда
Козирог

" Любовта е сляпа и може да превземе мозъка ви. Това, което мислите, че е обич, в действителност не е. Разширете мозъка си. "

Ийв
Водолей

" Чрез скръбта се учим да обичаме. Сърцето ти не е разрушено. Боли, тъй като става по-голямо. А колкото по-голямо е, толкоз повече обич може да носи в себе си. "

Рита Браун
Риби

" Всеки, който обича, търси изчезнала частичка от себе си. За това всеки влюбен се натъжава при мисълта за своя обичан. То е като да влезеш в стая цялостна със мемоари. Такива, за които не си се сещал отдавна. "

Харуки Мураками
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР