Овен Тази сряда щастието ще ви следва по петите. Ако

...
Овен Тази сряда щастието ще ви следва по петите. Ако
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 септември

Овен
Тази сряда щастието ще ви следва по петите. Ако дадете заричане направете всичко допустимо, с цел да го извършите. Очакванията към вас ще са огромни.
Телец
Тази сряда може да бъде решаваща за връзката ви. Това е ден, подобаващ за изясняване на връзките и начертаването на взаимни проекти за бъдещото. Не се опасявайте да предприемете по-сериозни крачки.
Близнаци
Тази сряда може да се покажете в същинската си светлина. Крайно време е да отхвърлите някои предубеждения най-много към самите вас.
Рак
През този ден заложете на интуицията и това, което сърцето ви споделя. В края на деня може да установите, че сте получили доста повече, с помощта на този тип държание.
Лъв
Денят е предопределен за дълго отлаганите каузи. Освен, че към този момент не разполагате с доста време, тъкмо през днешния ден ще имате задоволително убеденост и храброст.
Дева
През този ден събитията ще се трансформират във ваша изгода, въпреки и в прорез с проектите ви. Не губете време в дразнене, а действайте!
Везни
Тази сряда, в случай че желаете освен това от връзката си ще би трябвало да се осмелите да по-смели стъпки. Помислете добре кое ви е по-важно, само че не изневерявайте на желанията си.
Скорпион
Това е ден, в който да се осмелите да измененията разпоредбите. Мнозина ще ви бъдат признателни, а вие ще спечелите повече, в сравнение с допускате.
Стрелец
Днес може да имате някои съмнения в възприятията си, само че значимото е да не се обезкуражавате за общото ви бъдеще. С нужните думи ще постигнете това, което желаете.
Козирог
Мечтите и стремежи ви към този момент се простират много надалеч и се страхувате по какъв начин ще бъдат признати от колегата ви. Най-добре започнете напряко, само че въпреки всичко уравновесено.
Водолей
Днес заложете на разсъдъка. Изразяването на каквото и да е извънредно мнение може да има мощно отражение върху самочувствието ви, а в този момент нямате потребност от сходни безредици.
Риби
Помислете за мотив, който да отбележите с колегата си. А може и без мотив. Важното е да си напомните, че се обичате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР