Овен Тази сряда не се претоварвайте, не тичайте много и

...
Овен Тази сряда не се претоварвайте, не тичайте много и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 февруари

Овен
Тази сряда не се претоварвайте, не тичайте доста и не стойте прави дълготрайно време. Бъдете деликатни при работа с електричество и електроприбори.
Телец
Тази сряда е добре да се замислите над постъпките и мислите си, да се избавите от неистини и надменност. Не се дават и взимат пари назаем.
Близнаци
Тази сряда е най-добре за вас ще бъде да се отдадете на странствуване или просто да се разноските. Това ще помогне да се избегнат илюзиите и изкушенията, на които е богат днешния ден.
Рак
Тази сряда е добре да не надценява своите благоприятни условия. Впрочем, в случай че човек не е нарушавал разпоредбите и държанието му е било вярно, всички замислени неща следва да реализира точно в този момент.
Лъв
Тази сряда удобно въздействие ще усетят креативните хора и стремящите се към уединение, индивидуалистите. Денят е добър за амнистия и мисли, ориентирани към реализиране на душевна естетика.
Дева
Тази сряда ще сте преизпълнени с сила. Най-добре е да я употребявате за съзидание. Не изкушавайте за раздели. От дейностите ви през днешния ден ще проличи зрелостта ви.
Везни
Тази сряда даже от физическа позиция организмът ви ще е надъхан да демонстрира интензивност. Ще се чувствате свободни, изпълнени със мощ и решителност за деяние.
Скорпион
Тази сряда пазете здравето си. Много допустимо е да се надцените. Съществува риск от контузии, тъй че не прекалявайте с приключенията.
Стрелец
Тази сряда е добре е да наблегнете на леката храна. За вас ще е потребно да прочистите стомаха си. Спазвайте всички хигиенични правила и привички.
Козирог
Тази сряда би трябвало доста деликатно да се отнасяте към новите хрумвания и информация, която научавате. Може да бъдете предизвикани, само че е доста значимо да устоите и да не влизате в спорове.
Водолей
Тази сряда е подобаващ ден за закупуването на компютърна техника, електроника и всичко ново и нетрадиционно. Добър ден за решение на проблеми, свързани с домашни животни.
Риби
Тази сряда ще сте по-съобразителни и отзивчиви от нормално. Пазете се, обаче от химерни проекти и отнесени съображения. Очакват ви приятни изненадващи събития.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР