Овен Тази седмица може да се каже, че настъпва вашето

...
Овен Тази седмица може да се каже, че настъпва вашето
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 22-28 октомври

Овен
Тази седмица може да се каже, че настава вашето време. Дори нещата да не се получат от първия път, пробвайте още веднъж. Успехът ви е обезпечен. Някое от упованията ви може да не се оправдае, само че не си мислете, че всичко е изгубено. В края на седмицата, поглеждайки обратно, ще си дадете сметка, че сте отметнали извънредно доста работа. През почивните дни забравете за служебните отговорности. Това е време за любовни срещи и завършения.
Телец
През тази седмица, каквото и да става – не бързайте. Пришпорването няма да докара до положителни резултати, а даже може да ви аргументи загуби. Дайте си повече време за мислене изключително в случай че става въпрос за решаването на персонален проблем. По отношение на работата не бързайте да сменяте работно място. Тепърва ще получите по-добри оферти. През почивните дни наложително се откъснете от всички проблеми, надвиснали над главата ви.
Близнаци
През тази седмица е доста значимо да се отървете от ненужните неща, които ви натоварват душевен, а и физически. Помислете добре дали не наблягате ненужно на фактори, които в реалност нямат тежестта, която им придавате. Съвсем не е толкоз мъчно да махнете с ръка и да кажете: „ Стига толкоз.” Трудна ще е единствено първата крачка. Не допускайте да ви вменяват виновност.
Рак
Седмицата ще стартира стресиращо, само че това е единствено краткотрайно. Не го забравяйте. Да, ще би трябвало да стиснете зъби, само че доста скоро ще бъдете прелестно облекчени от свършеното досега. В персонален проект ще имате цялостната поддръжка от страна на половинката ви. Бъдете сигурни, че той или тя са напълно зад вас, тъй че в този момент не губете време в напразни терзания за положението на връзките ви. Не подценявайте грижата за здравето ви. Обличайте се топло и пийте чайове.
Лъв
През тази седмица ще си дадете сметка, че през последните седмици е почнал сериозен развой на смяна в живота ви. Вие към този момент сте се справили с някои от провокациите, тъй че не ги отчитайте като бъдещи закани. Много скоро всичко ще застане на местата си. Но ще би трябвало да потърпите още малко. Не се отхвърляйте на финалната права.
Дева
Успехът ви тази седмица ще бъде обезпечен от вашата убеденост в силите ви и благосклоността на по-висшестоящите. Опитайте се да демонстрирате висша форма. В персонален проект не предизвиквайте началото на съществени диалози. Това е най-малкото, от което имате потребност. Дайте заричане за сантиментално пътувате през почивните дни и го изпълнете.
Везни
Тази седмица ще ви подтиква към присъединяване в разнообразни завършения. Сега не е време за тях или най-малко не за пълноценно присъединяване от ваша страна. Опитайте се да се информирате за всички страни на медала и какво тъкмо ще бъде вашето присъединяване. В персонален проект не се подавайте на ревността. Тя в никакъв случай не е била добър консултант. Ако желаете да кажете нещо особено на колегата ви не си търсете оправдания, а карайте напряко.
Скорпион
Седмицата ще се опита да изкара на бял свят ваши доста съществени терзания. Бъдете подготвени за битка с демоните ви. Дава ви се чудесна опция да ги надвиете и да приключите с тях – един път за постоянно. Много скоро ще получите позитивен знак, само че не чакайте появяването му. Именно вашите дейности и подготвеност за смяна ще доведат до по-доброто развиване на нещата в персонален проект. В работата очаквайте положителни вести.
Стрелец
През тази седмица е добре да деянията сдържаност във всичко. Самочувствието е хубаво нещо, само че към този момент му дайте отмора. Вашите съперници дебнат всяка ваша крачка и деяние, тъй че бъдете нащрек. Това е време, в което да не предприемате нови подходи. Заложете на добре познатите и сигурни способи, изключително що се отнася до работата ви. В персоналния живот нещата са в застой, само че по този начин е по-добре. Имате потребност от отмора.
Козирог
През тази седмица е добре да деянията повече дипломатичност. Имате предпочитание да помогнете на някого, само че той не е подготвен да ви допусне във вътрешния си свят. Не настоявайте. Ако индивидът реши самичък ще ви даде знак. В работата може да проучите нови благоприятни условия за развиване на бизнеса си, само че към този момент се въздържайте от дейни дейности или най-малко не и през първите два дни от седмицата. През почивните дни обърнете повече внимание на здравето си.
Водолей
Някой ще свърши вашата работа, само че това няма да ви донесе предстоящото облекчение. Бъдете подготвени за реванш. Най-добре се пробвайте да не се повтарят сходни обстановки, защото те изискват от вас двойно повече старания. В персонален проект от вас се чака доста. Бъдете деликатни в изрече и дейностите си, с цел да не нараните половинката ви. В здравословно отношение не подценявайте смяната на времето.
Риби
Тази седмица ще сложи пред вас съществени въпроси за решение. Няма да имате доста време за мислене и ще се наложи да действате стремително. Заложете на интуцията си и на възприятията, които ви обземат, когато помислите за обещано нещо. Не си правете илюзии, че бихте издържали дълго време на нещо, което ви товари прекалено. Проявата на устойчивост единствено може да утежни нещата. Обърнете внимание на здравето си и не правете взаимни отстъпки с храненето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР