Овен Тази събота очаквайте разрешаването на стар семеен проблем. Запомнете

...
Овен Тази събота очаквайте разрешаването на стар семеен проблем. Запомнете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп 22 септември

Овен
Тази събота очаквайте разрешаването на остарял фамилен проблем. Запомнете метода си на деяние, с цел да го употребявате и различен път.
Телец
Днес се осланяйте единствено на себе си и на интуицията си. Съвсем умерено може да доверите някои от терзанията си, по този начин сътрудникът ви ще е наясно по какъв начин стоят нещата.
Близнаци
Използвайте празничния ден, с цел да си набавите прекарвания, които отлагате от дълго време. Сега вие би трябвало да сте преди всичко.
Рак
Тази събота потърсете второ мнение при ремонтен проблем. Може да се справите и сами, само че това ще ви отнеме доста време и сили.
Лъв
Тази събота посветете на фамилията си. Освен това не оставяйте на назад във времето здравословен проблем, който ви тормози прекомерно доста време.
Дева
Тази събота предпочетете занимания, които ще ви разрешат да възстановите и да преобразувате силата си в нещо градивно и за положителни цели. Не правете взаимни отстъпки с правилата си.
Везни
Денят е подобаващ за решителни дейности. Сега ви е паднало да сте такива, каквито желаете. Не пропускайте шанса си.
Скорпион
Днес се пробвайте да се отнесете сериозно към себе си и постъпките си и да внесете нужните корекции. Не оставяйте нещата, каквито са били до момента.
Стрелец
Ако сте в рисковано въодушевление, то през днешния ден е вашия ден. Не му мислете доста. Няма заплаха да преминете границата. Забавлявайте с цялата си душа и сърце!
Козирог
Днес не правете взаимни отстъпки с храненето. Наблегнете на плодовете и зеленчуците, а в случай че обичате може да хапнете и ядки. Тялото ще ви е признателно.
Водолей
Днес може да ви се наложи да поработите. Със сигурност не сте единствени на света, тъй че просто си свършете работата. Ще имате и време за празнуване.
Риби
Денят ще бъде претрупан, само че не оставяйте без обичаните си занимания. Намерете време и за себе си, даже в случай че това е късно вечерта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР