Овен Тази събота не се пречкайте там, където знаете, че

...
Овен Тази събота не се пречкайте там, където знаете, че
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 май

Овен
Тази събота не се пречкайте там, където знаете, че бихте могли да имате проблеми. Сега е по-добре да сте по-ниски от тревата.
Телец
Тази събота не забравяйте за приятелите си. Много скоро вие бихте имали потребност от помощта им. 
Близнаци
Тази събота не очаквайте всички да са на равнището ви, само че и не бързайте да съдите. Просто някои хора не са във форма в този момент.
Рак
Тази събота ще ви е мъчно да се справите с бурята в връзките ви. Просто изчакайте да премине търпеливо.
Лъв
Днес възприятията ви ще са доста изострени и ще можете да предугаждате съвсем всичко, което ви се случва. Същото ще важи и за хората към вас.
Дева 
Днес се въздържайте от всякаква демонстрация на лакомия. Оценете понятието благотворителност и се постарайте да го превърнете от разбиране в действителност.
Везни
Днес би трябвало да бъдете доста милосърдни и великодушни. Забравете всевъзможни неприятни усеща, като завист, злоба и всевъзможни отрицателни усеща.
Скорпион
Имали сте доста и страхотни хрумвания? Днес е точното време да пристъпите към реализацията им.
Стрелец
Днес по никакъв метод не се ограничавайте в избора си на храни, само че въпреки това се постарайте да не преяждате. Направете разлика сред хранене и преяждане.
Козирог
Днес  няма да е един от положителните ви дни за контактуване с другите хора. Все ще има нещо недоразбрано от вас или от индивида против вас.
Водолей
Днес е доста евентуално да сте изцяло комплицирани в възприятията си. Ако не разбирате нещо, то ще е по-добре да не се напрягате да го разберете, а просто да поизчакате с дейностите.
Риби
Днес се доверете на интуицията си. Ако в избран миг, някой от приятелите ви не ви е изключително прелестен, то би трябвало да се замислите дали в действителност ви е другар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР