Овен Тази събота не се пречкайте там, където знаете, че

Овен Тази събота не се пречкайте там, където знаете, че ...

Дневен хороскоп за 23 май.

Овен
Тази събота не се пречкайте там, където знаете, че бихте могли да имате проблеми. Сега е по-добре да сте по-ниски от тревата.
Телец
Тази събота не забравяйте за приятелите си. Много скоро вие бихте имали нужда от помощта им. 
Близнаци
Тази събота не очаквайте всички да са на нивото ви, но и не бързайте да съдите. Просто някои хора не са във форма сега.
Рак
Тази събота ще ви е трудно да се справите с бурята в отношенията ви. Просто изчакайте да премине търпеливо.
Лъв
Днес чувствата ви ще са много изострени и ще можете да предугаждате почти всичко, което ви се случва. Същото ще важи и за хората около вас.
Дева 
Днес се въздържайте от всякаква проява на алчност. Оценете понятието щедрост и се постарайте да го превърнете от понятие в реалност.
Везни
Днес трябва да бъдете много милосърдни и щедри. Забравете всякакви лоши чувства, като злоба, завист и всякакви негативни чувства.
Скорпион
Имали сте много и страхотни идеи? Днес е точното време да пристъпите към реализацията им.
Стрелец
Днес по никакъв начин не се ограничавайте в избора си на храни, но от друга страна се постарайте да не преяждате. Направете разлика между хранене и преяждане.
Козирог
Днес  няма да е един от добрите ви дни за контактуване с другите хора. Все ще има нещо недоразбрано от вас или от човека срещу вас.
Водолей
Днес е много вероятно да сте напълно объркани в чувствата си. Ако не разбирате нещо, то ще е по-добре да не се напрягате да го разберете, а просто да поизчакате с действията.
Риби
Днес се доверете на интуицията си. Ако в определен момент, някой от приятелите ви не ви е особено приятен, то трябва да се замислите дали наистина ви е приятел.

Източник: actualno.com