Овен Тази събота избягвайте да се занимавате с неща, които

...
Овен Тази събота избягвайте да се занимавате с неща, които
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 февруари

Овен
Тази събота избягвайте да се занимавате с неща, които са ви едва познати. Рискувате да се нараните поради незадоволително опит и информация.
Телец
През този ден не вярвайте на клюки. Някой ще се опита да очерни ваш другар. Помислете по какъв начин бихте се чувствали, в случай че сте на негово място.
Близнаци
Ако желаете да постигнете задачите си не огласявайте желанията си на висок глас. Тихо преследвайте задачите си и ще съумеете.
Рак
Днес бъдете деликатни в изрече си. Има риск да нараните някого с непремерени думи. По-добре ги запазете за себе си.
Лъв
Днес ще ви се наложи да се занимаете с изключителни действия. Не съжалявайте, тъй като по този метод си спестявате бъдещи неприятни занимавки. Отменете ги в този момент.
Дева
Тихата конюнктура през днешния ден ще ви даде повече задоволство от шумната другарска компания. Не се колебайте да откажете покана и да останете вкъщи.
Везни
Тази събота може да се превърнете в извънредно търсена персона. Не се подавайте на суетата и изключете телефона си. Вашето успокоение е най-важно.
Скорпион
Тази събота не позволявайте някой различен да дефинира разпоредбите. Прекарайте деня съгласно потребностите ви. Повишете тонуса си с повече сън.
Стрелец
Тази събота не се осланяйте на страховете си. Потърсете експертно мнение, с което да се съобразите. Интепретациите в този момент не са подобаващи.
Козирог
Това е ден, в който е добре да избягвате диалози по противоречиви въпроси. Изказването на мнението ви може да провокира спор и да ви навлече неприятности.
Водолей
Тази събота може да изпитате прочут дискомфорт, само че това ще ви докара до гениално скимване. Така и забавното занятие денем ще ви е обезпечено.
Риби
Бездействието няма да ви помогне при оправянето с даден проблем. Сега е належащо да вложите оптимално старания и да спазвате твърдо начертан график.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР