Овен Тази събота имате късмета да изпълните свое отдавнашно желание,

...
Овен Тази събота имате късмета да изпълните свое отдавнашно желание,
Коментари Харесай

Хороскоп: Някои релаксират с шопинг, други - сред природата

Овен

Тази събота имате шанса да извършите свое отдавнашно предпочитание, обвързвано с покупка. Но единствено една! Пазете се от риска да се впуснете в безразсъдно извършване на покупки, което няма да ви донесе и предстоящото наслаждение.

Телец

Само дребните деца се сърдят, а при е време за взаимни отстъпки. Ако въпреки всичко душевният митинг е прекомерно огромен, просто си го признайте. Насила красота не става.

Близнаци

Тази събота ви чака приятна вест, идваща от предишното, само че обвързвана с бъдещето. Изживейте момента и не бързайте да го споделяте. После, когато се успокоите може да се похвалите.

Рак

Очаква ви прелестен ден стига да не прекалявате с условията и желанията си. Давайте го по-скромно и умерено и още доста дълго време, този ден ще е един от най-приятните ви.

Лъв

Днес още сутринта облечете нещо по-специално. Съществува огромна възможност да срещнете някой, в чиито очи сигурно ще желаете да изглеждате добре. И се усмихвайте!

Дева

Днес е доста значимо това, което ще извършите, тъй като то ще се помни дълго. Всички ще ви се възхищават и ще има за какво. Само не се опитвайте да злоупотребявате с шанса си.

Везни

Днес ще сте доста продуктивни във всичко, с което се захванете. Възползвайте се оптимално от този удобен ден и ще пожънете положителни триумфи. В никакъв случай не се отдавайте на мързела.

Скорпион Това е ден, в който да помислите, дали в действителност знаете, какво желаете, тъй като не може да желаете всичко и незабавно. Проявете малко невзискателност и не докарвайте близките до смут с непрестанни искания.

Стрелец

Очаква ви забавен ден, в който нищо няма да е по този начин, както сте си го представяли и това ще е за положително. Насладете се напълно на деня, тъй като рядко се случва да има такива моменти.

Козирог

Тази събота може да преживеете някои безсмислени диалога, които ще би трябвало да поддържате от вежливост. Няма да върви да си мълчите, само че все някак ще го преживеете.

Водолей

През този ден потърсете съдействие. Няма да можете да се справите сами във финансово отношение. Ако би трябвало, даже помислете за заем, само че от другари.

Риби

Тази събота ще е изпълнена с доста романтика, само че единствено в случай че вие самите позволите. Отпуснете сърцето си и забравете страховете. Всичко положително занапред следва.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР