Овен Тази неделя ви очаква голямо щастие, толкова голямо, че

...
Овен Тази неделя ви очаква голямо щастие, толкова голямо, че
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 декември

Овен
Тази неделя ви чака огромно благополучие, толкоз огромно, че ще ви е мъчно да се зарадвате. Празнувайте рационално.
Телец
Тази неделя ваш непосредствен ще изиска помощ от вас. Преценете добре да ли не се въвличате в неприятна история и дали бихте издържали на развиването ѝ.
Близнаци
Тази неделя е добре да се върнете към някои ваши забравени, само че много положителни хрумвания. Има още живот в тях, пробвайте се да възобновите осъществяването им.
Рак
Поели сте по правилен път. Само не се отегчавайте прекомерно бързо. Има още време да вървите по него.
Лъв
Тази неделя може да бъдете обзети от мощна упоритост. Не си мислете, че няма да имате сили да я осъществите. Съвсем скоро ще ѝ намерите място.
Дева
Тази неделя може да е прелестна в случай че си наложите да мислите положително. Лесно е да се заровим в проблемите си, само че по този начин забавяме измъкването.
Везни
Тази неделя бъдете по-умерени, само че проигравайте развиването на обстановката в главата си. Така ще може да реагирате в точния момент, когато е належащо.
Скорпион
Тази неделя не си правете непотребни илюзии. Рискувате да се отнесете надалеч от действителността, а това няма да е потребно за вас.
Стрелец
Сега е моментът да бъдете почтени с ваш непосредствен, на който от дълго време желаете да кажете нещо. Все отново бъдете дипломатични.
Козирог
Това е подобаващ ден за покупки. Бъдете сигурни в потребността и желанието си да придобиете въпросната движимост, преди да се решите.
Водолей
Тази неделя може да ви се стори безкрайна. Някой ще ви намекне, че желае да ви показа загадка, само че по този начин и няма да се реши. Не го пришпорвайте.
Риби
Тази неделя може да бъдете сюрпризирани от неприятно събитие. Не правете от мухата слон, а вижте опцията за себе си в обстановката. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР