Овен Тази неделя ще ви даде шанса да направите нещо

...
Овен Тази неделя ще ви даде шанса да направите нещо
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
Тази неделя ще ви даде шанса да извършите нещо ново, което изцяло ще промени живота ви. Бъдете позитивно настроени, само че не очаквайте, че всичко ще се случи съгласно визиите ви.
Телец
Тази неделя е добре да избягвате интензивните тренировки и физическите натоварвания. Освен това в случай че е допустимо избягвайте и да продължителното пътешестване. Не сте в най-хубавата си форма и кондиция.
Близнаци
Тази неделя не си губете времето в страдание за предишното. Ще имате повече време за размисъл, само че това няма да докара до нищо положително. Най-добре помислете с какво ново може да се захванете.
Рак
Тази неделя бъдете по-благосклонни към себе си, не се вторачвайте в грешките си. Постигнали сте повече от колкото си мислите. Един крах не значи цялостен крах.
Лъв
Тази неделя ще ви подскажат, че не може да контролирате всичко. Много е значимо да бъдете откровени със себе си и да видите, че ресурсите ви не са безгранични.
Дева
Тази неделя ще видите, че смяната в държанието ви към този момент са дали своите резултати. Това не значи, че може да спрете или да се върнете обратно. Продължавайте в същия дух, до момента в който този метод на деяние не се трансформира в част от вас.
Везни
От през днешния ден стартира нов интервал за вас. Някои от дейностите към този момент са завършили, само че у вас има още доста сила. Обърнете повече внимание на вашето занимание.
Скорпион
Тази неделя направете нещо друго. От доста време насам ви се желае да опитате нещо ново. Сега е моментът за това. Втурнете в непознатото с цялата сила и ентусиазъм, които имате.
Стрелец
Тази неделя не си поставяйте неизпълними задания. Интересното ще бъде, че в една елементарна активност ще ви хрумне блестяща концепция.
Козирог
Тази неделя не се подавайте на самосъжалението. Всъщност рискът да го извършите е доста дребен, само че в случай че въпреки всичко се объркате може съществено да пострадате прочувствено.
Водолей
Това е ден, в който е доста значимо да спазвате разпоредбите, каквото и да вършиме. Не подценявайте креативното разрешаване на проблемите. То ще бъде най-ефективно.
Риби
Тази неделя подарете на тялото си нужния покой и грижи. Козметичните процедури ще са сполучливи, само че се ограничете единствено до една.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР