Овен Тази неделя няма да можете по никакъв начин да

...
Овен Тази неделя няма да можете по никакъв начин да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 ноември

Овен
Тази неделя няма да можете по никакъв метод да повлияете на хода на събитията. По-добре да не се пробвате. Не губете времето и силата си.
Телец
Тази неделя, повече от всеки път, би трябвало да държите нещата под надзор. Ако се разсеете за секунда, всичко ще се обърка.
Близнаци
Тази неделя от вас ще се чака поддръжка. Дайте всичко от себе си, с цел да не оставите индивида, който има потребност да страда и да се усеща уединен.
Рак
Това е ден, в който да намерите ентусиазъм и да се погрижите за развиването на вашите гении и други, качества, които дремят. Действайте с обсег.
Лъв
Всичко, което вършиме през днешния ден би трябвало да бъде вярно премерено и преценено. Не предприемайте непотребни опасности.
Дева
Това е ден, в който да сте умерени във всичко. Затова не приемайте предложения за присъединяване в рискови мероприятия.
Везни
Това е ден, в който ще може да се " срещнете " със себе си. Помислете от какво се лишавате прекомерно дълго време и си го осигурете.
Скорпион
Тази неделя шансът ще ви съпътства, само че единствено в тези случаи, когато вложите малко старания от себе си. Не си коства да чакате неоправдани дарове от ориста.
Стрелец
Тази неделя ще получите това, което желаете. Може би не в точния миг, само че нищо не е напълно. Радвайте се на придобивката.
Козирог
Тази неделя се заемете с нещо забавно, което досега не сте опитвали. Нека неналичието на опит не ви плаши.
Водолей
Това е ден, в който да спазвате мярката. Балансът ще е това, което ще направи денят ви логичен. Имате всички шансове да го намерите.
Риба
Това е ден, в който ще имате доста неща  за правене и всичките приятни. Не мислете доста, с коя да започнете, с цел да не пропилеете деня си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР