Овен Тази неделя не се хващайте на бас. Вероятността да

...
Овен Тази неделя не се хващайте на бас. Вероятността да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 5 април

Овен
Тази неделя не се хващайте на бас. Вероятността да загубите е огромна, защото не сте осведомени с всички условия. 
Телец
През този ден очаквайте промени, които ще се отразят на всекидневието ви. Няма смисъл от суматоха, а наблюдения и търсене на способи за присопобяване.
Близнаци
Чувствата ви през днешния ден може да са спорни, само че това е обикновено при тези обостоятелства. Опитайте се да си осигурите тишина и успокоение.
Рак
През този ден ще намерите движимост, която от дълго време сте търсили. Ако към този момент сте я заменили с нова, дайте непотребната на някой, комуто ще е от изгода.
Лъв
През този ден се отдайте на мира. Имате сила за подвизи, само че такива на хоризонта не се обрисуват.
Дева
През този ден може да разберете погрешно нечии думи. Бъдете позитивно настроени и не приемайте драговолно всичко.
Везни
Обидата няма място в деня ви. Махнете с ръка на всичко, което хвърля и най-малката сянка на настроението ви и се въоръжете с усмивка.
Скорпион
Днес чувствителността ви ще е изострена. Използвайте това за шерване на позитивните усеща, които изпитвате към околните си. Другото игнорирайте.
Стрелец
През този ден Нямате потребност от потиснатост. Здрав сън, повече плодове и зеленчуци е всичко, което ви би трябвало в този момент.
Козирог
Най-хубаво е да нямате проекти, тъкмо по този начин бъдете през днешния ден. Ще имате време за всичко, което ви хрумне в придвижване.
Водолей
Днес не затваряйте порти зад себе си. Много е елементарно да се " отреже ", само че дали по този начин не губите повече?
Риби
Това е ден, в който да не изневерявате на правилата си и най-много да не пропилявате времето си. С малко дисциплинираност ще свършите чудеса!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР