Овен Тази неделя не пропилявайте времето си у дома. Навън

...
Овен Тази неделя не пропилявайте времето си у дома. Навън
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 януари

Овен
Тази неделя не пропилявайте времето си вкъщи. Навън ви чакат доста по-приятни моменти. Оставете мързела на страна и се раздвижете.
Телец
Днес нещата няма да се развиват по вашия усет и това може да провокира недоволството ви. Помислете добре дали си заслужава да употребявате по-остри думи.
Близнаци
Думите ви през днешния ден ще имат голямо значение за близките. Ще може да насочите събитията в мечтаната от вас посока. Бъдете доброжелателни и към останалите, освен към себе си.
Рак
Денят ще ви покаже какъв брой доста ви цени сътрудникът ви. Не се срамувайте от възприятията си и отговорете почтено на неговата любов.
Лъв
Денят ще ви подари от дълго време чакано самопризнание. Ще се почуствате добре, само че в действителност ли имате потребност от сходни награди?
Дева
Тази неделя посветете на действия, които ще ви оказват помощ да станете по-добри в дадена област. Не прекарвайте в деня в безучастие, след това ще съжалявате.
Везни
Тази неделя ще сте склонни да се натъжавате от най-различни неща. Започнете деня с гимнастика и няколко дълбоки вдишвания, с цел да повишите тонуса ви.
Скорпион
Тази неделя не споделяйте своите секрети, колкото и да ви изтезават. Може да напишете мислите си на лист хартия, с цел да ви олекне.
Стрелец
Тази неделя не търсете под вола теле. Нищо не е толкоз ужасно, колкото наподобява. Наспете се добре и ще видите по какъв начин светът ще ви се види по-светъл.
Козирог
Тази неделя не търсете съвет за персонални проблеми в себе си. Първо, рискувате да споделите прекомерно персонална информация и второ, този въпрос би трябвало да разрешите сами.
Водолей
Тази неделя погледнете облика ви в огледалото и помислете дали ви харесва това, което виждате. Много малко би трябвало да са стъпките, с цел да го подобрите.
Риби
Тази неделя безусловно се погрижете за себе си. Не забравяйте, че не сте длъжни да давате пояснения никому за постъпките ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР