Овен Тази неделя не бягайте от щастието си. В противен

...
Овен Тази неделя не бягайте от щастието си. В противен
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 август

Овен
Тази неделя не бягайте от щастието си. В противоположен случай може да се уморите прекомерно и да не ви останат сили да му се насладите.
Телец
Задачата ви за през днешния ден е да намерите себе си. Още от сутринта направете компактен график на приятни занимания, които ще ви накарат да се чувствате щастливи.
Близнаци
Денят ви е даден, с цел да намерите нови хоризонти за себе си. Още в през днешния ден пред вас може да се открие опция за промяна на професионалното занятие.
Рак

Лъв
Много от представителите на знака ще бъдат заети с обновяването на дома си или уреждането на нещата с ново място за живеене. Не залагайте на тъмните цветове в интериора.
Дева
Денят ще изиска от вас повече интензивност в персонален проект. Сега е моментът да извършите това самопризнание, за което все не ви доближава кураж.
Везни
Денят ще ви зарадва с доста реципрочност и добра вест. Тази неделя ще се запомни като решителен ден в живота ви.
Скорпион
Денят няма да ви отнеме нищо, от това, което не желаете да дадете, тъй че не се опасявайте. Нали знаете, че колкото повече даваме, толкоз повече получаваме.
Стрелец
Денят
Козирог
Тази неделя страховете ви и подозренията ще са изцяло неоснователни. Ако се замислите добре няма да намерите нито една действителна причина за тях, а интуицията от време на време подвежда.
Водолей

Риби
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР