Овен Тази неделя е добър ден за грижа за здравето.

...
Овен Тази неделя е добър ден за грижа за здравето.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 март

Овен
Тази неделя е добър ден за грижа за здравето. Започнете деня с гимнастика и здравословна закуска. Опитайте се да превърнете това в табиет.
Телец
Това е ден, в който ще откриете другата страна на значим за вас въпрос. Дайте си време да се запознаете с цялата информация и подходете умерено към откритията.
Близнаци
Задачата ви през този ден ще бъде да се преборите с хаоса. Въведете ред на всички места, където е належащо. Колкото и да ви е неприятно - по-късно ще се почувствате доста по-добре.
Рак
Днес ще получите поддръжка по персонален въпрос. Не се колебайте да задавате въпроси, с цел да си изясните това, което ви интересува.
Лъв
Днес ще имате опцията да обясните ваши думи, които по-рано са наранили някого. Не пропускайте шанса да възстановите връзките си.
Дева
Настроението ви през днешния ден ще е нежно, проектите ви - също. Заемете се с действия, за които сте сигурни, че няма да ви поднесат изненади.
Везни
Сега е доста значимо да действате постепенно и рационално. Прибързаните дейности постоянно водят до по-нататъшни съжаления. Нетърпението не ви е другар.
Скорпион
Чувството за комизъм е отлично нещо, само че през днешния ден някой може да бъде обиден от шегите ви. Помъчете се да бъдете ясни, че употребявате смешка и в случай че е нужно се извинете.
Стрелец
Днес може да влезете в спор с ваш другар и това да е краят на връзките ви. Не се натъжавайте прекомерно. Случват се и такива неща, а хората се трансформират.
Козирог
Днес няма да сте най-хубавият събеседник. Денят не е подобаващ за договаряния, в случай че не сте решили да се разделяте с някого. Но и това може да се направи по по-красив метод.
Водолей
През този ден няма да ви е елементарно да укротите въображението си. Това, което не може да реализирайте безусловно запишете и планирайте реализирането му.
Риби
Това е ден, в който ще има шанса да възстановите връзки с човек, които са останали надалеч в предишното. Сега е време да възобновите другарството си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР