Овен Сутринта ще се чувствате весели и безгрижни, ще правите

...
Овен Сутринта ще се чувствате весели и безгрижни, ще правите
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 18 ОКТОМВРИ

Овен

Сутринта ще се чувствате радостни и безгрижни, ще вършиме нещата с лекост. Следобед обаче ще се наложи да сте по-стегнати и проведени, в случай че желаете да има някакъв резултат от напъните ви.

Телец

Днес няма търпите ни най-малка интервенция в персоналните си каузи, подготвени сте надали не със зъби и нокти да отстоявате позициите си. С други думи, през днешния ден сте революционно настроени и може да свършите много недомислени неща.

Отново сте си взели маската на сериозен и виновен човек и през днешния ден никой не може да ви разсмее, тъй като става дума и за пари или добавяне на средства. Все отново даже и финансите си имат своята смешна страна. 

Рак

Изпитайте себе си през днешния ден, рискувайте. Имайте поради, че през днешния ден агресивността ви ще е в най-висшата си точка, тъй че леко с хората към вас. Не забравяйте - не сте единствените способни хора на света, съобразявайте се и уважавайте другите.

Лъв

Днес напълно безнаказано можете да си позволите много неща в яденето и козметиката, а останалите оставям на вашата съвест. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или тв приемника.

Дева

Идеален ден за учене, даже да не ходите на учебно заведение. Днес ще запомняте и осмисляте доста по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно.

Везни

Трудна алтернатива ще имате през днешния ден. Вътрешните ви страхове и моралните ви правила ще се изправят против желанията и стремежите ви. А дали не се пробвате да визиите нещата такива, каквито ви се желае да бъдат?

Скорпион
 Коя зодия е най-впечатляваща в леглото? Коя зодия е най-впечатляваща в леглото?
Овен Овенът има мощна и магнетична персона. Той обича контролът да в неговите ръце. Ако обичате да доминирате в леглото, той не е подх...

Вие като че ли все търсите метод да се позабавлявате малко повече. И през днешния ден няма да имате въодушевление за работа, а няма кой да ви анулира.

Стрелец

Днес ще сте много разсеяни. Ако имате опция, отскочете до някой басейн, водата несъмнено ще ви възвърне свежестта и положителното въодушевление. 

Козирог

Добър ден за почистване, въпреки да не е края на седмицата. Днес сполучливо можете да се избавите от всичко излишно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че стартирате на чисто.
 Тези зодии НИКОГА няма да бъдат дружно! Тези зодии НИКОГА няма да бъдат дружно!
Астролозите откриха 6 несъвместими двойки съгласно знака на зодиака, които избират да се унищожат взаимно, в сравнение с да могат да живе...



Водолей

Днешния ден е подобаващ за учене, само че явяването на изпити може да мине малко проблематично. Не се опитвайте да дискутирате въпроси, за които даже не сте чували.

Риби

Би трябвало да работите по-старателно, а освен да мислите за премията, която ви се поставя откакто приключите. Естествено е да се чувствате изтощени и отпаднали, само че никога не си зарязвайте работата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР