Овен Сутринта няма да ви завари в добро настроение, но

...
Овен Сутринта няма да ви завари в добро настроение, но
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 август

Овен
Сутринта няма да ви завари в положително въодушевление, само че към средата на деня нещата ще се трансформират. Личен проблем ще получи позволение от единствено себе си.
Телец
Днес стойте на страна от разногласия и кавги. Няма да спечелите нищо. Усмихвайте се на всичко, което се случва.
Близнаци
Това е ден, в който ще получите добра вест, обвързвана с работата ви. Вечерта бъдете сигурни, че заслужавате уместно отбелязване на случилото се.
Рак
Разкъсвани сте от подозрения. Ситуацията може и да завърши добре за вас, само че ще би трябвало да положите съществени старания.
Лъв
Това е ден за нови инициативи. Ще ви зарадва шанса начинаещия. Вечерта си легнете рано.
Дева
Днес не говорете за желанията ви. Ако въпреки всичко сте решили да го извършите непринудено, по-добре да поизчакате по- подобаващ миг, който обаче не е тъкмо в този момент.
Везни
Денят може да ви донесе спомагателни задания. Ако се уговорили среща за вечерта, бъдете подготвени за разновидността да я отложите.
Скорпион
Този петък се замислете дали не пропускате нещо значимо. Така ще ви стане ясно за какво се чувствате некомфортно през последните дни. Залисани в работа забравяйте за някои значими моменти от връзката ви. Забавете темпото, изключително в случай че сте рожденици.
Стрелец
Това е ден за среща с действителността. Драмата не е толкоз огромна и в случай че не се вглъбявате прекомерно още към вечерта ще сте като нови.
Козирог
Каквото и да извършите през днешния ден не съжалявайте за случилото се. Станалото е това, което е трябвало и то е за положително. Ако престанете да упорствате в противоположното ще ви е доста по-лесно.
Водолей
Това е ден, в който да запазите мнението си за един по-късен стадий, колкото и да ви се желае да го споделите. Много е евентуално да ви слуша недоброжелател.
Риби
Трудно ви е поддържате салдото. Емоциите ви са прекомерно. Спешно би трябвало да намерите отдушник на възприятията си преди да са ви навредили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР