Овен Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят

...
Овен Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят
Коментари Харесай

Хороскоп за петък

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.

Телец
Днес не би трябвало да бъдете прекомерно откровени със своя обичан човек. Така или другояче, на него няма да му е забавно, само че естествената му учтивост няма да му разреши да Ви каже това на глас. Но в случай че стоическото изражение на Вашия обичан човек не Ви плаши, не ограничавайте своя вербален поток.

Близнаци
Романтичните и другарските връзки, а по този начин също и всевъзможни контакти от неофициален темперамент, ще станат доста приятни за Вас през този ден, а също така ще са продуктивни и надеждни. Нестандартните свободни занимания ще са за предпочитане пред формалните мероприятия. Опитите да си градите кариера или да привлечете вниманието на авторитетни хора върху себе си, може да се натъкнат като че ли на невидима стена и да не донесат мечтаните резултати, даже и външно нещата да наподобяват удобни. Може би през този ден за следващ път да се убедите, че любовта е постоянно права.

Рак
Старайте се всичко, което се отнася до Вашата работа, да вършите безупречно. Днес Ви следят деликатно и небезпристрастно. Ако сте на управителна служба, бъдете подготвени за посещаване на представители на държавни организации и инспекции, а също и за инспекции.Ако сте подчинеи, не би трябвало да се учудвате, в случай че ненадейно Ви изискат доклад за свършена работа. В сферата на персоналните връзки мотивите за безредици ще са къде-къде по-малко. Тук става дума за увеличаване на тези трендове, които сте съумели да забележите по-рано. Ако не Ви радват, вземете ограничения - през днешния ден нещата елементарно може да се оправят.

Лъв
Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че доста от напъните, положени за реализиране на задачата са били напразни, а на доста от очакванията не е било писано да се осъществен. Ще се наложи да деянията освен непримиримост и целенасоченост, само че и мъдрост и хладнокръвие. Обкръжаващите Ви чакат отстъпки, само че биха ги оценили като уязвимост и нерешителност в личната Ви справедливост. Допуснатите през днешния ден неточности могат да Ви костват доста скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето състрадание и помощ. Не приемайте рецензията покрай сърцето си: през днешния ден тя се прави от завистници и няма градивен темперамент.

Дева
Внимателно! Това е един кондензиран с изкушения ден! Ще сте склонни да възприемате нещата напълно не такива, каквито са в реалност. Пред очите на хората също ще бъде като в мъгла, и те няма да слушат какво им се приказва. По-добре да прекарате това време в уединение.

Везни
За днешния ден звездите предлагат, да гледате дружно със своя обичан човек някакъв радостен, забавен и занимателен филм, който обезателно ще повдигне Вашето въодушевление и ще даде няколко забавни тематики за размисъл и диалози. Това неизбежно ще ви сближи оше повече.

Скорпион
У Вас може да се появи чувството, че някой е харесал това, което притежавате. Дръжте под око своето имущество, и още повече внимавайте за концепциите си. Някой е обърнал внимание на метода, по който работите, почнал е да Ви следи, и желае да откупира Вашите способи. Този наблюдаващ тихичко се промъква на Ваша територия, само че Вие сте положили прекомерно доста старания, с цел да оградите своето персонално пространство, и в този момент не позволявате на непознати хора да обхванат в него. Защитавайте своето с всички сили.

Стрелец
Ако имате желание да се разделите със своя по този начин омръзнал Ви и до болежка прочут и предсказуем сътрудник, през днешния ден е най- подобаващия ден. Намекнете му, че нямате интерес от продължение на връзката. Каквато и да бъде реакцията му, би трябвало да останете до край спокойни и индиферентни.

Козирог
Днес няма да Ви стига времето за семейство, персонален живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „ откъснете ” най-малко няколко часа, тъй като другояче в близко време ще имате и сили и време, само че няма да има за кого да ги употребите.

Водолей
Редно е през днешния ден да се замислите, с каква цел ще говорите на своя обичан човек това или това. Постарйте се да стигнете до същността, с цел да не съжалявате след това за непредвидените и неприятни последици, които доста биха надминали упованията.

Риби
Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР