Овен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това

...
Овен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.

Телец
Днес ще бъдете в комплицирано състояние: ще се наложи да извършите избор сред личните си настоятелен ползи, и помощта на приятелите. Ще чуете доста молби, на които ще е мъчно да откликнете, само че и не би трябвало да им отговорите с отвод. Опитите Ви да прехвърлите личните си грижи на непознат тил, надали ще доведат до нещо положително, защото помощниците Ви са прекомерно малко, а положителни и надеждни съвсем нямате. Това, на което можете да разчитате през днешния ден, е разбирането от страна на обичания човек. Може и да не сте намерили своята „ половинка ”, само че хората, на които ще попадате през днешния ден, ще са извънредно несъответствуващи...

Близнаци
Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, чудесно въодушевление и желанието да сте от изгода, ще способстват за блестящите резултати във всяка стартирана от Вас работа. В същото време помнете, че не би трябвало да оставате сами. Около Вас ще има доста хора, искащи да Ви окажат поддръжка, и по едно и също време с това - споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните водачи в своята среда. Твърде вероятни са триумфи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни проучвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак
За дълго ще запомните Вие и Вашия обичан човек този ден, тъй като тъкмо през днешния ден ще се случи нещо доста значимо и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „ доста ” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се схващат от веднъж. Пък и време имате премного.

Лъв
Днес на някого доста ще е нужна Вашата помощ. И на Вашия обичан човек също, в случай че се съгласи да взе участие в взаимно мероприятие с Вас. Само че той в действителност може да се откаже по такива или онакива аргументи, които фактически може да са справедливи.

Дева
Малко по малко Вашата убеденост в себе си пораства, и през днешния ден осъзнавате това много по-ясно от когато и да било. Хората виждат смяната у Вас, въпреки че някои от тях са задоволително самоуверени с цел да признаят, че достиженията Ви са им създали голямо усещане. Други може да изпитват някаква злоба, само че това си е техен проблем, и на процедура това напълно не се явява индикатор за отношението и към Вас. Членовете на фамилията, които не постоянно са съгласни с с мнението Ви, през днешния ден са подготвени да погледнат на нещата през Вашите очи.

Везни
Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия обичан човек, защото преди всичко за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте задоволени, само че къде ще бъде тогава Вашата половинка?...Май това не е известно никому...

Скорпион
Очертава Ви се един уединен ден. Това, в действителност, има и своите прелести, тъй като може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя интелигентна брошура - няма да Ви бъде ненужно. Може да съумеете да извлечете от нея материал за някои диалози, с които да извършите усещане.

Стрелец
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества като любознание, подвижност и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте го подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по сложен, нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата

Козирог
Нестандартни решения и смели дейности ще Ви дадат опция да постигнете забележителен триумф в някаква значима за Вас работа. Готови сте да рискувате, само че рискът е изцяло оневинен, а звездите са благосклонни, тъй че няма потребност да сте прекомерно внимателни. Ако се занимавате с бизнес, може да сключите преференциална договорка. И въпреки всичко прочувственият декор не може да бъде наименуван постоянен. Настроението Ви непрестанно ще се трансформира и съществено ще се вълнувате и ще преживявате зарад дребни недоразумения и различия в фамилията. Помнете, че колкото по-спокойно реагирате на сходни неща, толкоз повече ще се наслаждавате на връзките с околните.

Водолей
Някой напоследък е провокирал у Вас доста положителни страсти, като Ви е дал да разберете, че възприятията Ви са взаимни. И какво да вършиме от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на потрес, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете дружно да вечеряте. Трябва да съберете сили, с цел да имате опция да вършиме и за в бъдеще същото положително усещане.

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР