Овен Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,

...
Овен Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 март

Овен
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате разпоредбите, и надали някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате спорове, без да се замисляте за вероятните последици, а и говорите всичко, което Ви мине през разум. Тези, които Ви заобикалят, надали ще Ви простят такова държание. Вероятни са финансови компликации. Хората, които са Ви дали обещание поддръжка, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със лични старания. Настроението Ви ще се скапва,, а жертва на Вашето неспокойствие стават околните. Единственото, което може да помогне да се справите с отрицателните трендове, това е възприятието за комизъм.

Телец
От този ден е изцяло евентуално да започнете нещо ново. Вариантите са доста: с нов обичан човек, изобщо без него или пък с предходния, само че на нов лад. При всички случаи някакъв детайл на оригиналност би трябвало да участва през днешния ден обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете хубав букет цветя. Също е излаз.

Близнаци
Денят ще стартира доста сполучливо. Ще се справите с доста значими работи, защото действате бързо и съобразително, като не се страхувате от ексцентрични способи и изобщо ще се покажете по най-хубав метод. Втората половина на деня ще бъде по-сложна. Тя ще донесе проблеми при общуването с околните и ще Ви накара да се замислите за вероятностите на развиване на връзките с обичания човек. Вечерта самочувствието Ви може да се намали. Пазете се - през днешния ден би трябвало да се въздържате от несъразмерни физически натоварвания, преяждане и корист със спиртни питиета.

Рак
В никакъв случай през днешния ден не би трябвало да нервничите и да преживявате. Нито едно събитие на този свят не заслужава Вашите сълзи и нервно разстройство! Освен това, настроенията Ви постоянно ще се отразяват на настроението на Вашия обичан човек, а да го огорчавате, няма никакъв смисъл.

Лъв
Очаквайте непредвиденото и бъдете подготвени то да Ви се яви в доста мъглива форма. Проектът, който Ви наподобява отегчителен, внезапно ще се окаже забавен и многопластов и още веднъж ще Ви подтиква, да се захванете за работа. Или пък сътрудника ненадейно ще прояви тъкмо оня гений, който не е достигал на Вашия тандем за изцяло сполучлива работа. Даже персоналният Ви живот може внезапно да тръгне „ заобиколно ” около Вашия настоящ път. Денят дава обещание да бъде забавен.

Дева
Денят е подобаващ за разходки и къси пътувания, както и за срещи с представители на ежедневното Ви обграждане. Всички настоящи задания през това време ще се вземат решение елементарно. По време на пътешестване има възможност да Ви се появи прелестен събеседник, или ще възникне друга опция за приемане на положителни усещания. Възможно е да получите радостно уведомление. През днешния ден ще се усили Вашата прозорливост и сензитивност, и по тази причина някои позитивни трендове ще усещате интуитивно, доста преди да са се случили в реалност.

Везни
Готови ли сте за следващия ден, изпълнен с романтика, двусмислени погледи и тем сходни неща? Разбира се, да. Подгответе се, както би трябвало, тъй като това ще продължи още някое време, изключително в случай че в скоро време сте се срещнали с някого. Помнете, че е доста значимо да бъдете открити за всичко ново. По-рано, когато са се опитвали да Ви срещнат с някого, това се е превръщало в цялостна злополука, само че този път всичко може да приключи по напълно друг метод.

Скорпион
Денят ще Ви донесе не малко изненади. Твърде мъчно ще се ориентирате в обстановката: интуицията няма да Ви подсказва нищо, а за логичен разсъждения информацията ще е малко. В такава обстановка има единствено един благонадежден прийом да избегнете грешките - да не предприемате безусловно нищо. Всъщност на всички представители на Вашия знак такава „ тактика ” няма да Ви е по усета. Ще Ви зарадва среща с другари чудесно ще прекарате времето си във радостна компания. За страдание сантименталните връзки няма да се развиват напълно по този начин, както би Ви се желало, а това ще Ви донесе не малко безредици. Само имайте поради, че през днешния ден сте склонни към преувеличаване и в действителност не всички проблеми са толкоз съществени, както в този момент Ви се коства.

Стрелец
През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.

Козирог
Козирозите ще получат великодушна премия за свършената работа, единствено че доста от упоритостите на представителите на този знак ще останат неосъществени. Може да се уговорите с управлението за увеличение на работната заплата, само че надали ще постигнете покачване в службата. Това е сполучлив ден за къси пътувания, екскурзии, а също и за другарство с настоятелен сътрудници в неофициална конюнктура. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, без значение дали става въпрос за родственици, или просто за познати. Като цяло денят е удобен за другарство с членовете на фамилията. Младите влюбени могат да страдат от дефицит на ярки усещания. Жизненият Ви тонус е висок.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР