Овен – Ще ви трябва много енергия, за да постигнете

...
Овен – Ще ви трябва много енергия, за да постигнете
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 8 до 14 август

Овен – Ще ви би трябвало доста сила, с цел да постигнете всичко, което сте възнамерявали тази седмица. Някои хора от непосредственото обграждане могат да бъдат мудни в осъществяването на дилемите и това ще ви вбесява. Пазете се от неочаквани бизнес решения. Може би би трябвало да оставите някои неща да постоят известно време. Наличие на нервно напрежение, което предизвиква главоболие. Безсъние и психическо претоварване могат да ви съпътстват през втората част на седмицата. Това е добър интервал за другарство, излизане и развлечение.

Благоприятни дни – 8, 11, 12

Бъдете деликатни –9, 10

Телец – Пазете се от неопределена и непълна информация. Всичко е обвързвано с дребните неща, тъй че пробвайте се да съберете всички елементи и да възстановите първичното положение. Има някой, който ви изпраща смесени сигнали и към този момент не сте сигурни в желанията на този човек. Пазете се от бойкот от страна на началници или сътрудници. Нямате ясно изразени здравословни проблеми през този интервал. Разхождайте се повече и бъдете на чист въздух, хранете се здравословно и работете върху имунитета си.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14

Бъдете деликатни –11, 12

Близнаци – Някои диалози, които ще стартират във връзка на работен проблем, може да ви подлудят тази седмица или да провокират много нерви и неспокойствие. Внимавайте да не се стигне до задънена улица. Ако сте във връзка, атмосферата посред ви може да бъде хармонична, стига да не пренасяте в връзките си проблеми, които засягат други области или проблеми на трети страни. Ако сте необвързани, е допустимо да има ненадейно запознанство по време на пътешестване до работното място, обществено обвързване или служебно пътешестване.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете деликатни –8, 13, 14

Рак – Всичко обвързвано с работата е на напред във времето, следва доста сполучлива седмица, всичко е на ваша страна. През втората половина на седмицата ви чакат някои затруднения в общуването със сътрудници и сътрудници. Някой от най-близкото професионално обграждане ви предизвика словесно, внимавайте доколкото можете. Пазете се от хора, които ви желаят заеми. Укрепете имунитета и почивайте колкото е допустимо повече. Отношенията с колегата не зависят от вас, а от събитията към вас.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете деликатни – 9, 10

Лъв – В началото на седмицата ви предстоят нови обстановки, нови хора, провокации. Работата изисква доста сила, имате потребност от помощ и не се колебайте да я потърсите на по-доверени места. Бъдете деликатни с финансовите интервенции, не решавайте нищо, до момента в който не го ревизирате. Пазете се от неточни съглашения или неприятно проектирани цели. Слаби места през тази седмица главоболие, изменчиво кръвно налягане. Любовта обаче крие огромни изненади: може да почувствате мощно предпочитание за някого.

Благоприятни дни – 8

Бъдете деликатни – 11, 12

Дева – Имате задоволително сила за всички провокации. Предстои ви съществено (бизнес) начинание. Изглежда, че ще има някои въпроси, които засягат финансовия бранш и ще се нуждаят от вашето внимание. Възможна е смяна в проектите ви във връзка с някои разноски. През по-голямата част от седмицата ще сте в прелестно въодушевление, без напрежение и в положителни връзки както с колегата, по този начин и с обкръжението. Въздържайте се от преструвките, изключително с хора, които обичате, и връзки, на които държите.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете деликатни –8, 13, 14

Везни – Предстои ви доста работа и имате потребност от добра организация, което нормално не е елементарно. Бъдете малко по-отговорни от нормално, ще имате потребност от помощта на другари, интервалът е доста провокационен. Една дребна неточност може да аргументи доста проблеми. Вие сте в някакви свои светове и сте сложни за схващане от колегата си. Не бъдете нападателни в отношението си. Нервното напрежение може да ви докара стомашни проблеми. Има някои дейности, които не ви подхождат, само че няма какво друго да извършите.

Благоприятни дни – 8, 11, 12

Бъдете деликатни –9, 10

Скорпион – В работата ви чакат доста удобни условия с опция за по-големи изгоди. Планетите ясно демонстрират опция за нова работа за вас. Може да сте загрижени за проблем, който може да не се отнася до работа, а до връзката ви с човек от вашата професионална среда. Ако сте във връзка, чака ви сантиментален интервал. Ако сте свободни към момента, може да се основат подобаващи условия за запознанство посредством другари. Така че не отхвърляйте предложения и излизайте по-често.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14

Бъдете деликатни –11, 12

Стрелец – Тази седмица ще бъдете загрижени за няколко въпроса. Астрологичните аспекти на седмицата демонстрират, че ще има дис
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР